Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άγριο κράξιμο στην Ιβάνκα Τραμπ για την φωτογραφία με τον γιο της

Άγριο κράξιμο στην Ιβάνκα Τραμπ για την φωτογραφία με τον γιο της

Θα μπορούσε να μείνει κανείς στο ότι η κόρη του αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με το γιο της σε μια τρυφερή στιγμή. Όμως δεν σκέφτηκαν όλοι έτσι. Και δίκαια θα σκεφτεί κανείς.

Οργή προκάλεσε η φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ με το αγοράκι της την οποία και ανάρτησε στον λογαριασμό της στο twitter. Η Ιβάνκα έγραψε «Αγάπη μου!» και έβαλε hashtag #sundaymorning. Με άλλα λόγια μια μητέρα μοιράστηκε μια τρυφερή στιγμή με το μωρό της στα social media. Όμως, τα πράγματα δεν ειναι τόσο απλά.

Η κίνηση αυτή της κόρης του Προέδρου των ΗΠΑ ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από χρήστες του twitter πο έσπευσαν δικαίως να της θυμίσουν την πολιτική της μηδενικής ανοχής του πατέρα της που τόσο υποστηρίζει. Από τις αρχές του μήνα όσοι περνούν παράνομα τα σύνορα των ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους θα χωρίζονται! Δηλαδή τους παίρνουν τα ίδια τους τα παιδιά! Σύμφωνα μάλιστα με τους New York Times, πάνω από 700 παιδιά χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους από τον περασμένο Οκτώβριο. Και μάλιστα πάνω από 100 από αυτά τα παιδιά είναι κάτω των 4 ετών!

Η κυβέρνηση δίνει τα παιδιά αυτά σε ανάδοχες οικογένειες, ενώ αγνοείται η τύχη 1.475 ανηλίκων.

Οι περισσότεροι τουίταραν χρησιμοποιώντας το #WhereAreTheChildren.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις