Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Άγριο ξεκατίνιασμα Ριάνα – Μπανκς! Δημοσίευσε η μία το κινητό της άλλης!

Άγριο ξεκατίνιασμα Ριάνα – Μπανκς! Δημοσίευσε η μία το κινητό της άλλης!

Δεν είναι πρώτη φορά που η Ριάνα και η Αζέλια Μπανκς συγκρούονται στα social media. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν οι αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ, με τις δύο τραγουδίστριες να δημοσιοποιούν η μία το κινητό τηλέφωνο της άλλης!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ριάνα σχολίασε την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για “μουσουλμανική απαγόρευση”. “Αηδιασμένη! Τα νέα είναι καταστροφικά! Η Αμερική καταστρέφεται μπροστά στα μάτια μας! Τι ανήθικο γουρούνι πρέπει να είσαι για να εφαρμόσει τέτοιες βλακείες!!”.

Τότε πήρε τη σκυτάλη η Αζέλια Μπανκς. “Όσαν αφορά τη Ριάνα, που δεν είναι πολίτης και δεν μπορεί να ψηφίσει, και όλους τους άλλους celebrities που χρησιμοποιούν την επιρροή τους στο κοινό, χρειάζεται να σκάσετε και να καθίσετε κάτω. Σταματήστε αυτό που κάνετε με τον πρόεδρο. Είναι ανόητο και θλιβερό να το βλέπει κανείς. Όλοι αυτοί οι μπερδεμένοι άνθρωποι μπερδεύουν άλλους μπερδεμένους ανθρώπους”.

Οι δύο τραγουδίστριες συνέχισαν την έντονη δημόσια συζήτησή τους, με αποκορύφωμα να δημοσιοποιούν η μία το κινητό τηλέφωνο της άλλης! Οι δύο αριθμοί φυσικά είναι πλέον απενεργοποιημένοι, ενώ και οι αναρτήσεις έχουν διαγραφεί.

Πηγή: TheSun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε