Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Άγριος βιασμός και δολοφονία 11χρονης – Γύρισε με αίματα στο γαμήλιο πάρτι

Άγριος βιασμός και δολοφονία 11χρονης – Γύρισε με αίματα στο γαμήλιο πάρτι

Μια νέα ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού ανήλικου κοριτσιού συγκλονίζει την Ινδία. Ο 24χρονος Uttam Sahu απήγαγε την 11χρονη από τον γάμο του φίλου του. Τη βίασε, τη σκότωσε και γύρισε για να συνεχίσει τον χορό στο γαμήλιο γλέντι μέσα στα αίματα.

Ο Uttam Sahu κατηγορείται πως παρέσυρε την 11χρονη μακριά από το γαμήλιο πάρτι του φίλου του στην ινδική συνοικία Kabirdham στο Chhattisgarh. Αφού της έταξε ένα κρύο ποτό, την πήρε 1,5 χιλιόμετρο μακριά σε ένα έρημο και σκοτεινό σημείο.

Βίασε την 11χρονη και τη σκότωσε με μια τσιμεντόπλακα. Αφού εγκατέλειψε το σημείο γύρισε στο πάρτι και έκανε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ερευνητής ανέφερε ότι δεν μπήκε καν στον κόπο να καλύψει τα ίχνη του. Το πουκάμισό του όταν γύρισε στο πάρτι ήταν μέσα στα αίματα.

“Άφησε το σώμα της χωρίς καθόλου ρούχα και γύρισε στον γάμο. Δεν ήξερε ότι είχε αίμα στο πουκάμισό του”.

Διαδηλώσεις κατά της βίας γυναικών

Μέσα στον μήνα πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις με την απαίτηση ανάληψης δράσεων κατά των βιαστών και της βίας κατά των γυναικών. Όλα ξεκίνησαν μετά τον ομαδικό βιασμό της 8χρονης Asifa Bano.

Μέρες μετά είχε βιαστεί και δολοφονηθεί ένα επίσης 8χρονο κορίτσι που απήχθη από γάμο στο κράτος Uttar Pradesh.

Στη νέα φρικιαστική υπόθεση οι μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία πως ο ύποπτος είχε τα μάτια του στο κορίτσι όλο το βράδυ. Η οικογένεια της 11χρονης άρχισε να την ψάχνει αφού ο δράστης γύρισε στον γάμο.

Οι καλεσμένοι τους είπαν ότι την είχαν δει τελευταία φορά με τον Sahu, φίλο του γαμπρού. Τον βρήκαν με ίχνη αίματος στο πουκάμισο και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αρχές βρήκαν το πτώμα του κοριτσιού το επόμενο πρωί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις