Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αίγυπτος: Ένας καυγάς προκάλεσε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Κάιρο – video

Αίγυπτος: Ένας καυγάς προκάλεσε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Κάιρο – video
Φωτογραφία Reuters

Οι εικόνες από την τραγωδία με τους τουλάχιστον 20 νεκρούς στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο Κάιρο συγκλόνισαν όλο τον κόσμο. Η αιτία πίσω από το τραγικό δυστύχημα προκαλεί μόνο οργή.

Ένας καυγάς ανάμεσα στον μηχανοδηγό του τρένου που έπεσε πάνω στην αποβάθρα του κεντρικό σιδηροδρομικού σταθμού στο Κάιρο και ενός συναδέλφου του είναι η αιτία που προκάλεσε την τραγωδία. Μια τραγωδία με τουλάχιστον 20 νεκρούς!

Αποτέλεσμα του τσακωμού ανάμεσα στον μηχανοδηγό και τον συνάδελφό του ήταν ο πρώτος να εγκαταλείψει το τρένο και να μείνει ακυβέρνητη η αμαξοστοιχία, με συνέπεια να πέσει στην αποβάθρα, παρασύροντας και σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους. 43 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Φωτογραφία Reuters

Αμέσως μετά το δυστύχημα, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε στο σπίτι του, στην περιοχή Μενουφέια, έξω από το Κάιρο. Εκεί και συνελήφθη σύμφωνα με πηγές ασφαλείας, μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Φωτογραφία Reuters

Όλα αυτά ενώ συγκλονίζουν οι εικόνες από video ντοκουμέντο που κατέγραψε τη στιγμή που το τρένο πέφτει στην αποβάθρα και όσοι βρίσκονταν εκεί, παρασύρονται.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

https://youtu.be/jdqlE2zuYx8

https://youtu.be/xdOswtBoCBM

Αποκαλυπτικές και οι εικόνες αφού οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε μετά το δυστύχημα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις