Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια μιας σκυλίτσας που εκλάπη – Βρέθηκε 483 χλμ μακριά από το σπίτι της!

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια μιας σκυλίτσας που εκλάπη – Βρέθηκε 483 χλμ μακριά από το σπίτι της!
peter daniel

Τέλος έλαβε η περιπλάνηση μιας σκυλίτσας που είχε κλαπεί πριν από ένα χρόνο και βρέθηκε 483 χλμ μακριά από το σπίτι της, όπως αναφέρει το BBC.

Η χαριτωμένη σκυλίτσα, μάρκας πομεράνιαν, βρέθηκε σχεδόν 483 χλμ μακριά από το σπίτι της και επέστρεψε σε αυτό σκορπίζοντας μεγάλη χαρά στους ιδιοκτήτες της που είχαν απογοητευθεί πως δεν θα την ξανάβλεπαν ποτέ.

Η Κιάρα είναι 11 χρονών και είχε κλαπεί από τον κήπο του σπιτιού που έμενε στο Λονδίνο τον Αύγουστο το 2017. Οι ιδιοκτήτες της τύπωσαν 500 αφίσες με την φωτογραφία της και ανέβασαν αγγελία σε όλες τις ιστοσελίδες αναζήτησης χαμών κατοικιδίων για να βρουν την σκυλίτσα. Όσο περνούσε ο καιρός όμως έχαναν τις ελπίδες τους όμως όπως λένε πλέον θέλει μεγαλύτερη φροντίδα καθώς “επέστρεψε στο σπίτι σε πολύ κακή κατάσταση, μυρίζει άσχημα, προφανώς τριγυρνούσε μαζί με ένα άλλο αδέσποτο και ζούσαν δύσκολα επί μήνες”.

Επίσης θα πρέπει να να εξετάσει κτηνίατρος, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και φυσικά να εμβολιαστεί. Οι ιδιοκτήτες της φροντίζουν και το άλλο σκυλί που έκανε παρέα μαζί της όλους αυτούς τους μήνες, ένα πανέμορφο τζακ ράσελ, το οποίο σκοπεύουν να το κρατήσουν αν δεν βρεθεί ο κάτοχός του.

Η σκυλίτσα Κιάρα βρέθηκε στο σπίτι του Πίτερ Ντάνιελ στο Μπάνγκορ του Γκουάινεντ της Ουαλίας, ο οποίος είδε μια μέρα στον κήπο του δύο αδέσποτους σκύλους να ψάχνουν για φαγητό στους σκουπιδοτενεκέδες. Από το τσιπάκι που είχε η σκυλίτσα, βρήκε τους ιδιοκτήτες του και από τα μέσα δικτύωσης βρήκε τον αριθμό τους και τους κάλεσε.

Ήταν τόση η χαρά τους επεσήμανε ο Ντάνιελ που “ ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο με την ιδιοκτήτρια, ο σύντροφός της ξεκινούσε να έρθει οδικώς εδώ, μια απόσταση έξι με επτά ωρών”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις