Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αξιαγάπητη πιτσιρίκα διέκοψε τη συνέντευξη της μαμάς στο BBC (video)

Αξιαγάπητη πιτσιρίκα διέκοψε τη συνέντευξη της μαμάς στο BBC (video)

Η μικρή Σκάρλετ είχε απορίες: που ήταν καλύτερα να μπει η ζωγραφιά της με τον μονόκερο; Και αποφάσισε να ρωτήσει τη μαμά της. Τι κι αν εκείνη έδινε συνέντευξη στο BBC.

Τη Σκάρλετ δεν την ένοιαζε τίποτα περισσότερο από τη γνώμη της μαμάς για το που θα μπει η ζωγραφιά και πως είναι το όνομα του παρουσιαστή του BBC.

Μια (ακόμα) ξεκαρδιστική εικόνα με ένα πιτσιρίκι να διακόπτει τηλεοπτική συνέντευξη. Και φυσικά το βίντεο έχει γίνει viral και φυσικά η Σκάρλετ είναι το… πρόσωπο της ημέρας.

Η μαμά της, Κλερ Γουέναμ, είναι βοηθός καθηγητή παγκόσμιας πολιτικής για την υγεία στο London School of Economics και το απόγευμα της Τετάρτης εμφανίστηκε με σύνδεση από το σπίτι της στο BBC να μιλήσει για τον κορονοϊό.

Λίγο αφού ξεκίνησε η συνέντευξη εμφανίστηκε η μικρή Σάρλοτ, με το κίτρινο φόρεμά της και τη ζωγραφιά με τον μονόκερο στα χέρια. Τι κι αν η μαμά της προσπαθεί να τη βγάλει από το πλάνο; Η μικρή έχει τη δική της… ατζέντα. Ανεβαίνει στο γραφείο, ψάχνει θέση για τη ζωγραφιά της στο ράφι. «Μαμά, που θέλεις αυτή τη ζωγραφιά» τη ρωτάει.

«Σκάρλετ, νομίζω ότι είναι καλύτερα στο δεύτερο ράφι και είναι υπέροχος ο μονόκερος» της λέει ο παρουσιαστής Κρίστιαν Φρέιζερ και η μικρή «απαιτεί» να μάθει το όνομά του.

«Πως τον λένε μαμά;» επαναλαμβάνει συνεχώς, μέχρι που παίρνει απάντηση και για το όνομα και για το που θα μπει ο μονόκερος…

«Κρίστιαν, απλά προσπαθώ να αποφασίσω που μπορεί να μπει και που θέλει η μαμά να μπει» του λέει η πιτσιρίκα. Εκεί παρεμβαίνει η μαμά της και αφού της λέει που είναι καλύτερα να μπει ο μονόκερος, η Σκάρλετ, με όλες τις απορίες της λυμένες πια, έφυγε από το δωμάτιο!

Δείτε το ξεκαρδιστικό video

Η Κλερ Γουέναμ δεν ήταν η μοναδική μαμά που έζησε μια τέτοια δύσκολη στιγμή on air. Χθες (01.07.2020), το έπαθε και ανταποκρίτρια του Sky News, Ντέμπορα Χάινς, μιλούσε για τα όσα γίνονται στο Χονγκ Κονγκ και ο γιος της μπήκε στο δωμάτιο και τη ρώτησε να μπορούσε να φάει μερικά μπισκότα!

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τον καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι που ενώ έδινε συνέντευξη στο BBC (κατά σύμπτωση) είδε τα δυο παιδάκια του να μπαίνουν στο δωμάτιο απ’ όπου γινόταν η βιντεοκλήση και τη σύζυγό του να τρέχει να τα… πιάσει για να απομακρύνει!

Με πληροφορίες και από standard.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις