Κόσμος

Αξιολάτρευτο! Μωράκι ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μαμάς του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μκρούλα Annabelle Lawrence γεννήθηκε χωρίς ακοή και πριν από λίγες ημέρες άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή της μητέρας της με τη βοήθεια 2 ειδικών ακουστικών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Το να μπορώ να πω στην Annabelle πως την αγαπώ είναι πολύ συγκινητικό”, δήλωσε η μητέρα της Sarah Jo, με την 3 μηνών κορούλα της να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Όταν ρώτησε την κορούλα της αν μπορεί να την ακούσει, η Annabelle έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο και γούρλωσε τα ματάκια της όταν συνειδητοποίησε πως μπορούσε να την ακούσει.

“Ήταν τόσο συγκινητικό. Να μπορώ να της πω πως την αγαπώ και να ξέρω ότι με ακούει. Μπορούσε κανείς να δει πόσο ενθουσιασμένη ήταν που άκουγε. Θέλω να μπορέσει να καλύψει γρήγορα αυτούς τους 3 μήνες που έχασε”, σημείωσε η συγκινημένη μητέρα.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον ανέβηκε στις 3 ψηλότερες κορυφές της Βρετανίας μετά τη μάχη με τον καρκίνο και έστειλε μήνυμα ελπίδας
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε το απαιτητικό Three Peaks Challenge για να στηρίξει το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και να υπενθυμίσει ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τις θεραπείες
25 June 2020 - Norfolk - Kate Duchess of Cambridge, Catherine, Katherine Middleton during a visit to The Nook in Framlingham Earl, Norfolk Photo Credit: ALPR/AdMedia / MediaPunch *** NO UK** /IPX