Κόσμος

Άλεκ Μπάλντουιν: Αποκαλύπτει γιατί δεν κατέβηκε για Κυβερνήτης Νέας Υόρκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

O Άλεκ Μπάλντουιν αποκαλύπτει το λόγο για τον οποίο δεν κατέβηκε στο στίβο της πολιτικής, παρά το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός και για τον πολιτικό του λόγο.

Ο 62χρονος Άλεκ Μπάλντουιν ασκεί συνεχώς κριτική για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και μέσα από την εκπομπή του “Saturday Night Live” για την οποία και απέσπασε βραβείο Emmy.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας με τον επίσης ηθοποιό, Ρομπ Λόου, ο Μπάλντουιν μίλησε και για τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Όπως είπε οι πολιτικοί αναζητούν μέσα από τα δημόσια αξιώματα την ολοκλήρωσή τους. “Κανένας από αυτούς δεν χάνει τον ύπνο του για οτιδήποτε άλλο εκτός από την πολιτική τους δύναμη και τη συγκέντρωση χρημάτων”, είπε.

Παραδέχτηκε ότι θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, η γυναίκα του όμως δεν το θεωρεί καθόλου καλή ιδέα.

“Η σύζυγός μου, μού είπε ότι θα με χωρίσει αν το κάνω”, σημείωσε.

Από την πλευρά του και ο Λόου είπε πως κάποια στιγμή σκέφτηκε να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά ρίχνοντας μία ματιά σε άλλους ηθοποιούς που ασχολήθηκαν εγκατάλειψε την ιδέα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Γαλλία και φόβοι για το νέο κύμα καύσωνα - 770.000 στρέμματα έγιναν στάχτη στην Ισπανία
Βελτιωμένα τα μέτωπα και στις δύο χώρες - Επιστρέφουν στα σπίτια τους κάτοικοι που πήραν εντολή να εκκενώσουν - Ανυπολόγιστες ζημιές, πάνω από 120 πυροσβέστες τραυματίστηκαν στη Γαλλία
Baz Ratner
5
WSJ: Ο Τραμπ θέλει να καταργήσει επιχορήγηση της ασφάλειας υγείας και των φαρμάκων για πολίτες άνω των 65
Περίπου 25 εκατομμύρια Αμερικανοί άνω των 65 ετών ωφελούνται από πακέτο καλύψεων υγείας που είναι γνωστό με την ονομασία «Part D» κι η επιδότησή του οδεύει προς κατάργηση
Φάρμακα στις ΗΠΑ
Φρίκη στη Βρετανία: Δολοφόνησαν και κακοποίησαν σεξουαλικά 2χρονη – Είχε 21 κατάγματα
Διασώστες αποκάλυψαν τον εφιάλτη που ζούσε το κοριτσάκι καθώς έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα, τραύματα υπήρχαν στο κεφάλι, τον λαιμό, την κοιλιά, την πλάτη και τα γεννητικά όργανα
Αστυνομία στη Βρετανία