Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άλεκ Μπάλντουιν: Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα πριν σκοτωθεί

Άλεκ Μπάλντουιν: Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα πριν σκοτωθεί
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

«Πάγωσε» το Χόλιγουντ – και όχι μόνο – στο άκουσμα της είδησης ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ο Άλεκ Μπάλντουιν η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας έχασε τη ζωή της, όταν ο γνωστός ηθοποιός την πυροβόλησε κατά λάθος. Ο ηλεκτρολόγος της ταινίας, που κρατούσε την ετοιμοθάνατη Αλίνα Χάτσινς στην αγκαλιά του, μοιράστηκε στα social media την τελευταία φωτογραφία της από το σημείο της τραγωδίας και έκανε λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό». 

Το σοκαριστικό δυστύχημα στο σετ του γουέστερν Rust στο Νέο Μεξικό σημειώθηκε την Πέμπτη (21/10), όταν ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε με όπλο – ρέπλικα που υποτίθεται πως είχε άσφαιρα. Ο Serge Svetnoy, ο επικεφαλής ηλεκτρολόγος στο σετ των γυρισμάτων, στεκόταν δίπλα στην 42χρονη Αλίνα Χάτσινς όταν δέχθηκε την σφαίρα που την σκότωσε στο στήθος. 

Όπως περιγράφει και σε ανάρτησή του, η 42χρονη αφού τραυματίστηκε, σκόνταψε πίσω και πριν καταρρεύσει είπε: «Δεν νιώθω τα πόδια μου». Κάνει επίσης λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό», κατηγορώντας τους υπεύθυνους που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, προσλαμβάνοντας μια άπειρη οπλουργό.

«Ναι, στάθηκα ώμος με ώμο με τη Χαλίνα κατά τη διάρκεια αυτού του μοιραίου πυροβολισμού που της έκοψε το νήμα της ζωής και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. Την κρατούσα στην αγκαλιά μου ενώ πέθαινε. Το αίμα της ήταν στα χέρια μου. Δεν εύχομαι σε κανέναν να περάσει αυτό που πέρασα εγώ, αυτό που πέρασαν ο σύζυγός της Ματ Χάτσινς, ο γιος της, αλλά και ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλγουιν, στον οποίο δόθηκε ένα το όπλο στα γυρίσματα. Πρέπει να ζει με τη σκέψη ότι αφαίρεσε τη ζωή του ανθρώπου εξαιτίας αντιεπαγγελματιών», αναφέρει ο Serge Svetnoy. 

Η τελευταία φωτογραφία της 42χρονης στα γυρίσματα: 

 

Νέες μαρτυρίες για το δυστύχημα

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες μαρτυρίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη του Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, ο Άλεκ Μπάλντουιν πραγματοποιούσε πρόβα με το όπλο μπροστά από την κάμερα.

Ο ηθοποιός φέρεται να καθόταν σε ένα παγκάκι έξω από την ψεύτικη εκκλησία στο Bonanza Creek Ranch και έκανε πρόβες για το πώς θα έβγαζε το όπλο στην ταινία. Ο Άλεκ Μπάλντουιν τραβούσε το όπλο και σημάδευε την κάμερα πίσω από την οποία βρισκόταν η Αλίνα Χάτσινς και ο 48χρονος, Τζόελ Σόουζα. 

Ο σκηνοθέτης κατέθεσε στην αστυνομία πως κοιτούσε πάνω από τον ώμο της Αλίνα Χάτσινς και άκουσε κάποιον να λέει τη φράση «ψυχρό όπλο» (cold gun). Στη συνέχεια άκουσε ένα δυνατό «ποπ», ενώ όπως είπε οι τεχνικοί εκείνη την ώρα είχαν πάει για μεσημεριανό και δεν είναι σίγουρος αν το όπλο είχε όντως ελεγχθεί.

Οι συγκινητικές φωτογραφίες με την οικογένειας της

«Μας λείπεις, Χαλίνα» έγραψε ο σύζυγός της 42χρονης Χαλίνα Χάτσινς στο Instagram δημοσιεύοντας οικογενειακές φωτογραφίες. Με αυτόν τον ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο ο Μάθιου Χάτσινς αποχαιρέτησε την σύζυγό του και μητέρα του 9χρονου γιου που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Hutchins (@mhutchins777)

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ημέρες μετά τον χαμό της 42χρονης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στο Νέο Μεξικό εθεάθη ο σύζυγός της και ο 9χρονος γιος τους, ενώ σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν φαίνεται ο σύζυγός της να αγκαλιάζει τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Δείτε εδώ αναλυτικά:

Επίσης, ο πατέρας της 42χρονης Χαλίνα Χάτσινς έχει δηλώσει, από την πλευρά του, ότι δεν θεωρεί υπεύθυνο τον Αλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατό της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις