Κόσμος

Αλί Σαμπαντζί: Η διακομιδή του από τη Λέρο στην Κωνσταντινούπολη και η αγωνία της μητέρας του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κρίσιμη αλλά σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία, Αλί Σαμπαντζί, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, όταν το ταχύπλοο του έπεσε σε βράχια, στη Λέρο

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Αλί Σαμπαντζί και η σύζυγος του, Βουσλάτ Ντογάν, πήγαιναν σε εστιατόριο της Λέρου, για να γιορτάσουν τη 13η επέτειο του γάμου τους. Μαζί τους, βρίσκονταν οι δύο γιοι τους, καθώς και δύο καλεσμένοι τους, ένας Βρετανός και ένας Νοτιοαφρικανός. 

Μετά το σοβαρό ατύχημα, ο Τούρκος μεγιστάνας και η σύζυγος του, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Λέρου, όπου επί πέντε ώρες οι γιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο νοσοκομείο του νησιού έφτασε ειδική ομάδα γιατρών από την Κωνσταντινούπολη, που οργάνωσε τη διακομιδή του ζευγαριού δια θαλάσης, από τη Λέρο στην Αλικαρνασσό, όπου μεταξύ άλλων, βρισκόταν η μητέρα του Τούρκου μεγιστάνα, Χαγιρλί Ζερίν.

Από εκεί, ο Αλί Σαμπαντζί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνταντινούπολης, ενώ η σύζυγος του, η οποία έχει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, διακομίσθηκε σε άλλο νοσοκομείο με το ιδιωτικό αεροσκάφος του πατέρα της, Αϊντίν Ντογάν. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάχη με τον χρόνο για επιζώντες από τον διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα - 920 νεκροί και πάνω 50.000 αγνοούμενοι
Στη Λα Γουάιρα, πολλά κτίρια έχουν μετατραπεί σε τεράστιους σωρούς ερειπίων με τους κατοίκους και τα σωστικά συνεργεία που φτάνουν από όλο τον κόσμο να αναζητούν ένα ίχνος ζωής
Συντρίμμια από τον σεισμό στη Βενεζουέλα
Ιράν: Χτυπήσαμε στρατιωτικούς στόχους των ΗΠΑ σε αντίποινα για τις δικές τους επιθέσεις
Το βράδυ της Παρασκευής είχε γίνει αμερικανική επίθεση σε αποθήκες πυραύλων της Τεχεράνης ως απάντηση ιρανικού πλήγματος σε εμπορικό πλοίο με σημαία Σιγκαπούρης στα Στενά του Ορμούζ
Πύραυλος που εκτόξευσαν οι Ιρανοί «Φρουροί της Επανάστασης» εναντίον βάσης των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή