Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αλίνα Καμπάεβα: Η δημόσια εμφάνισή της – Απέφυγε να μιλήσει για τον «εραστή» της, Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πόλεμο

Αλίνα Καμπάεβα: Η δημόσια εμφάνισή της – Απέφυγε να μιλήσει για τον «εραστή» της, Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πόλεμο

H ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση σήμερα (03.12.2022), αλλά απέφυγε κάθε αναφορά στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και στα φημολογούμενα προβλήματα υγείας του Πούτιν.

Η βραβευμένη με χρυσό μετάλλιο ολυμπιονίκης, Αλίνα Καμπάεβα, εμφανίστηκε σήμερα στα εγκαίνια ενός νέου προπονητικού κέντρου γυμναστικής, αλλά δεν μίλησε καθόλου για τον πόλεμο που κάνει η Ρωσία στην Ουκρανία, αλλά ούτε και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ανοίγοντας το νέο συγκρότημα στο Σότσι, απέφυγε να αναφερθεί στον Πούτιν, εν μέσω ισχυρισμών ότι γλίστρησε στις σκάλες της κατοικίας του στη Μόσχα και ότι πάσχει από καρκίνο και άλλα προβλήματα υγείας. Αντίθετα, είπε στους γυμναστές στο διεθνές τουρνουά Divine Grace ότι το «αδύνατον είναι δυνατό».

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Όταν ήμουν στη γυμναστική και αθλήτρια, δεν μπορούσα καν να ονειρευτώ τέτοιες συνθήκες, σαν αυτές που έχετε σε αυτό το νέο αθλητικό προπονητικό κέντρο. Όμως, όπως δείχνει η ζωή, το αδύνατο είναι δυνατό. Και η Ρωσία είναι μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες».

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Μόσχας δεν επιτρέπεται να συζητήσουν τη 15ετή σχέση της με τον Πούτιν, ούτε τα παιδιά που φημολογείται ότι έχει μαζί της.

Η τελευταία φορά που η… άγνωστη πρώτη κυρία της Ρωσίας εμφανίστηκε δημόσια, ήταν τον Σεπτέμβριο.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις