Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άλλος δίνει συνέντευξη και άλλος βλέπει..τσόντες!

Άλλος δίνει συνέντευξη και άλλος βλέπει..τσόντες!
Έβαλε τα καλά του και ετοιμάστηκε να βγει στην τηλεόραση για ζωντανή συνέντευξη. Όμως ακριβώς πίσω του ένας συνάδελφος του εργαζότανε…σκληρά. Αλλά πολύ σκληρά!

 

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό φακό να βλέπει φωτογραφίες ημίγυμνων γυναικών στον υπολογιστή του εν ώρα εργασίας και τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα μεταδόθηκαν ζωντανά από την αυστραλιανή τηλεόραση.
 
Ο υπάλληλος της Macquarie Private Wealth είχε εμφανίσει στην οθόνη του υπολογιστή του τις προκλητικές φωτογραφίες της Μιράντα Κερ, ενός μοντέλου από την Αυστραλία, αγνοώντας όμως ότι ένας συνάδελφός του που καθόταν από πίσω του έδινε συνέντευξη, σε απευθείας μετάδοση, για την αυστραλιανή οικονομία.
 
Το αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτο Seven Network μετέδωσε τα εν λόγω πλάνα χθες Τρίτη με τις φωτογραφίες του μοντέλου να διακρίνονται καθαρά στην οθόνη του υπολογιστή.
 
Κάποια στιγμή ο υπάλληλος γυρίζει και κοιτάζει τον τηλεοπτικό φακό συνειδητοποιώντας τότε ότι οι κινήσεις του καταγράφονται.
 

Το περιστατικό σημείωσε ήδη παγκόσμια επιτυχία στο Διαδίκτυο με πάνω από 200.000 “χτυπήματα” και βαθμολογία πέντε αστέρων στο YouTube .
Σήμερα Τετάρτη το θέμα δημοσιεύεται ευρέως και στον αυστραλιανό τύπο.
Η τράπεζα Macquarie, γνωστή στην εγχώρια αγορά ως “το εργοστάσιο του εκατομμυριούχου”, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει το θέμα σοβαρά υπ΄όψιν της.
 
“Η Macquarie έχει αυστηρούς κανόνες που αφορούν τη χρήση της τεχνολογίας και το θέμα που προκύπτει από τη σημερινή ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του δικτύου Seven News το χειριζόμαστε εσωτερικώς”, δήλωσε στα τοπικά μμε η διοίκηση της τράπεζας.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε