Από το ιπτάμενο αντικείμενο κρεμόταν λάβαρο, στο οποίο απεικονιζόταν ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» και δύο ιστορικές προσωπικότητες της Αλβανίας.
Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ» (Utrinski Vesnik) αναφέρει ότι μία ομάδα Αλβανών οπαδών από τα Σκόπια, οι οποίοι αποκαλούνται «Σβέρτσερι» (λαθρέμποροι) σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό τους, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσαν: «Χαιρετίσματα από τα Σκόπια – Έργα και όχι λόγια».
Η ενέργεια με την εμφάνιση χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» στο γήπεδο του Βελιγραδίου όπου διεξαγόταν ο αγώνας Σερβίας – Αλβανίας σκόρπισε «ενθουσιασμό» σε νεαρούς Αλβανούς στις πόλεις Τέτοβο, Γκόστιβαρ και Στρούγκα της ΠΓΔΜ, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν, αργά χθες το βράδυ, στις πλατείες των πόλεων αυτών για να πανηγυρίσουν το «γεγονός».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ