Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αλβανός σε ρόλο νίντζα έσωσε δεκάδες πολίτες ανήμερα των εκλογών

Αλβανός σε ρόλο νίντζα έσωσε δεκάδες πολίτες ανήμερα των εκλογών
Ο 22χρονος που εξουδετέρωσε τον 32χρονο οδηγό

Αλβανός «νίντζα», με κίνηση-ματ, εξουδετερώνει στην κεντρική πλατεία Σκεντέρμπεη των Τιράνων, 32χρονο οδηγό που μέρα-μεσημέρι,  προσπάθησε να συμπαρασύρει αθώους πολίτες με το αυτοκίνητό του.

Ο 32χρονος δράστης, εισέβαλε στην κεντρική πλατεία ανήμερα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών που ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Ο 22χρονος «νίντζα», τον ακινητοποίησε εν κινήσει πηδώντας απ’ το ανοιχτό παράθυρο και χτυπώντας τον με τα πόδια του στο πρόσωπο, καθώς νόμιζε πως πρόκειται για κάποιον μανιακό τρομοκράτη-εξτρεμιστή.

Ο 32χρονος Αρμπέν Μέμα, ευτυχώς το μόνο που πρόλαβε ήταν να προκαλέσει ζημιές σε τρία διερχόμενα οχήματα και να σπάσει κάποια απ’ τα προστατευτικά εμπόδια που υπήρχαν στην πλατεία, θέτοντας όμως σε πολύ σοβαρό κίνδυνο τους πολίτες, που έκαναν πηγαδάκια για τις εκλογές.

Ήταν σε παραζάλη από το χασίς ο δράστης

Την ευκαιρία όμως ανήμερα των εκλογών δεν άφησε να πάει χαμένη ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντυ Ράμα, που φωτογραφήθηκε με τον χθεσινό 22χρονο ήρωα Κλοντιάν.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός, εκμεταλλεύτηκε –όπως ήταν φυσικό- το γεγονός που συνέβη ανήμερα των εκλογών και φωτογραφήθηκε με τον 22χρονο «νίντζα» [μαύρη μπλούζα] και τον άλλο συμπολίτη που βοήθησε στη «δέσμευση» του 32χρονου οδηγού του «τρελού» ΙΧ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο επιτιθέμενος αποδείχτηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικής ουσίας, αφού είχε καπνίσει πολλά τσιγάρα με χασίς.

Για την τραγωδία πάντως που αποφεύχθηκε ο Ιλίρ Μέτα Αλβανός πρόεδρος και πολέμιος του πρωθυπουργού, μίλησε για «εμπνευσμένο παράδειγμα για όλους μας» αλλά ήρθε δεύτερος και μετά ασφαλώς τον Ράμα.

Μετά πάντως την παράδοση του 32χρονου στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο, στην πλατεία Σκεντέρμπεη κατέφθασαν μαινόμενες οι δυο αδελφές του δράστη που άρχισαν να απειλούν και να ασχημονούν σε πολίτες.

Βασίλης Χήτος

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις