Κόσμος

Αλυσοδεμένοι σε υπόγειο στην Κωνσταντινούπολη 57 μετανάστες!

Μια ακόμη αδιανόητη υπόθεση με διακινητές να συμπεριφέρονται σε ανθρώπους με τρόπο απάνθρωπο. Το κελί στην Κωνσταντινούπολη και οι συλλήψεις.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η τουρκική αστυνομία απελευθέρωσε 57 πακιστανούς μετανάστες. Διακινητές τους είχαν αλυσοδέσει μέσα σ’ ένα υπόγειο στην Κωνσταντινούπολη!

Οι διακινητές επιχειρούσαν να τους αποσπάσουν χρήματα. Όπως γίνεται συνήθως, τους είχαν υποσχεθεί να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη. Η σοκαριστική είδηση αναπαράγεται κατά κόρον σήμερα στον τουρκικό Τύπο.

Το κελί στην Κωνσταντινούπολη

Οι 57 πακιστανοί υπήκοοι βρέθηκαν χθες μέσα στο υπόγειο πολυκατοικίας της συνοικίας Αρναβούτκιοϊ. Στην ευρωπαϊκή όχθη του Βοσπόρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet. Η εφημερίδα μάλιστα διευκρινίζει ότι πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς έφεραν σημάδια από χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες, επίσης Πακιστανούς, που είναι ύποπτοι ότι εξαπάτησαν τους μετανάστες υποσχόμενοι να τους περάσουν στην Ιταλία ή στην Ελλάδα έναντι 10.000 δολαρίων, αναφέρει η Hurriyet.

Αφού αλυσόδεσαν τους επίδοξους μετανάστες στο υπόγειο, οι διακινητές τούς εξανάγκασαν να έρθουν σε επαφή με οικείους τους για να τους πουν ότι έφθασαν στην Ευρώπη και να τους ζητήσουν να μεταβιβάσουν τα 10.000 δολάρια, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση Axios: Δυο εθνικιστές ηγέτες «πούλησαν» φιλία την ώρα που οι κυβερνήσεις τους ετοιμάζονται για «πόλεμο»
Στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης με σκληρή στάση απέναντι στην Κίνα εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα για να υπονομεύσουν κάθε προσπάθεια προσέγγισης
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Σι Τζινπίνγκ
HAE: Ετοιμάζονται να επιταχύνουν το έργο κατασκευής νέου αγωγού πετρελαίου για την παράκαμψη του Στενού
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία είναι οι μόνοι παραγωγοί πετρελαίου του Κόλπου με αγωγούς που μεταφέρουν το αργό έξω από το Στενά του Ορμούζ, στην ακτή του Κόλπου του Ομάν
Oil containers at the Port of Fujairah, as the U.S.-Israel conflict with Iran limits marine traffic in the Strait of Hormuz, in Fujairah, United Arab Emirates, May 6, 2026. REUTERS/Amr Alfiky