Κόσμος

Αλυσοδεμένοι σε υπόγειο στην Κωνσταντινούπολη 57 μετανάστες!

Μια ακόμη αδιανόητη υπόθεση με διακινητές να συμπεριφέρονται σε ανθρώπους με τρόπο απάνθρωπο. Το κελί στην Κωνσταντινούπολη και οι συλλήψεις.

Η τουρκική αστυνομία απελευθέρωσε 57 πακιστανούς μετανάστες. Διακινητές τους είχαν αλυσοδέσει μέσα σ’ ένα υπόγειο στην Κωνσταντινούπολη!

Οι διακινητές επιχειρούσαν να τους αποσπάσουν χρήματα. Όπως γίνεται συνήθως, τους είχαν υποσχεθεί να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη. Η σοκαριστική είδηση αναπαράγεται κατά κόρον σήμερα στον τουρκικό Τύπο.

Το κελί στην Κωνσταντινούπολη

Οι 57 πακιστανοί υπήκοοι βρέθηκαν χθες μέσα στο υπόγειο πολυκατοικίας της συνοικίας Αρναβούτκιοϊ. Στην ευρωπαϊκή όχθη του Βοσπόρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet. Η εφημερίδα μάλιστα διευκρινίζει ότι πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς έφεραν σημάδια από χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες, επίσης Πακιστανούς, που είναι ύποπτοι ότι εξαπάτησαν τους μετανάστες υποσχόμενοι να τους περάσουν στην Ιταλία ή στην Ελλάδα έναντι 10.000 δολαρίων, αναφέρει η Hurriyet.

Αφού αλυσόδεσαν τους επίδοξους μετανάστες στο υπόγειο, οι διακινητές τούς εξανάγκασαν να έρθουν σε επαφή με οικείους τους για να τους πουν ότι έφθασαν στην Ευρώπη και να τους ζητήσουν να μεταβιβάσουν τα 10.000 δολάρια, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Φρουροί της Επανάστασης μπλοκάρουν τον πρόεδρο του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν - Στρατιωτικός κλοιός γύρω από τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Πληροφορίες του Iran International, αναφέρουν ότι οι Φρουροί κρατούν απομονωμένο τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, μπλοκάρουν διορισμούς και ασκούν de facto εξουσία
Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης
Η KitKat έφτιαξε tracker για να βρει τις 413.793 κλεμένες σοκολάτες και ζητάει τη βοήθεια του κόσμου
«Πραγματικά θέλουμε να μάθουμε πού έχουν καταλήξει. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν Tracker Κλεμμένων KitKat, που σας επιτρέπει να ελέγξετε αν το KitKat σας προέρχεται από την παρτίδα που αγνοείται»
KitKat
«Φτιάξαμε ομάδα 35 χωρών για ενίσχυση της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας στον Κόλπο» τόνισε ο Κιρ Στάρμερ
Και υπογράμμισε ότι η συνεργασία με συμμάχους στοχεύει στην αποκλιμάκωση των εντάσεων και στη διατήρηση της ελευθερίας μετακίνησης πλοίων σε στρατηγικούς θαλάσσιους διαδρόμους
Ο Κιρ Στάρμερ
Ιράν σε Τραμπ: Πέτυχες την αλλαγή του καθεστώτος στα Στενά του Ορμούζ - Θα ανοίξουν αλλά όχι για εσένα
«Ο Τραμπ πέτυχε επιτέλους το όνειρό του για αλλαγή καθεστώτος - αλλά στο θαλάσσιο καθεστώς της περιοχής», ανέφερε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας του ιρανικού Κοινοβουλίου
Στενά Ορμούζ