Κόσμος

Αμερικανικές εκλογές: Για “ψευδείς” δημοσκοπήσεις μιλά ο Τραμπ – “Βαρεθήκαμε το χάος” λέει Μπάιντεν

Φωτιά στις αμερικανικές εκλογές βάζει και πάλι ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος κατήγγειλε σήμερα τις δημοσκοπήσεις ως “ψευδείς” και εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη του.

Βάση των δημοσκοπήσεων για τις αμερικανικές εκλογές ο Τραμπ υπολείπεται του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, και δηλώνει πεπεισμένος για τη νίκη του.

«Αύριο, θα κερδίσουμε επιπλέον 4 χρόνια στον Λευκό Οίκο», είπε ενώπιον υποστηρικτών του στο Φέιετβιλ στη Βόρεια Καρολίνα, στην πρώτη από τις πέντε συγκεντρώσεις όπου θα παραστεί την τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας του.

Από την άλλη ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζό Μπάιντεν, τόνισε πως οι ΗΠΑ “βαρέθηκαν” το χάος της προεδρίας του Τραμπ, κατά την

διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Οχάιο, μια ημέρα πριν τις αμερικανικές εκλογές.

«Βαρεθήκαμε το χάος! Κουραστήκαμε από τα τουίτ, την οργή, το μίσος, την αποτυχία και την ανευθυνότητα», ανέφερε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ από την πολιτεία κλειδί του Οχάιο, την τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας του, πριν από τις αυριανές κάλπες.

«Είναι καιρός ο Ντόναλντ Τραμπ να φτιάξει τις βαλίτσες του και να επιστρέψει στο σπίτι του», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αράχνες–«ζόμπι»: Ο μύκητας που προκαλεί τρόμο και θυμίζει το The Last of Us
Μύκητας που ανακαλύφθηκε πρόσφατα μετατρέπει αράχνες σε πραγματικά «ζόμπι», ένα φαινόμενο που τρομάζει κατοίκους και κηπουρούς σε όλο τον κόσμο, ενώ θυμίζει το σύμπαν της σειράς The Last of Us, γράφει η Wall Street Journal
Αράχνη
Τουρκικά λιμάνια ζητούν από τα πλοία να δηλώσουν ότι δεν έχουν σχέση με το Ισραήλ
Η εξέλιξη έρχεται λίγους μήνες μετά την απόφαση της Άγκυρας να διακόψει τις εμπορικές συναλλαγές με το Τελ Αβίβ, οι οποίες υπολογίζονταν σε περίπου 7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, λόγω του πολέμου στη Γάζα
Λιμάνι στην Τουρκία