Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Αν ζούσε η Νταϊάνα θα ήταν έξαλλη με τον Χάρι»

«Αν ζούσε η Νταϊάνα θα ήταν έξαλλη με τον Χάρι»

Ένας από τους ανθρώπους που έζησαν από κοντά την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο πρώην προσωπικός σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ ξέσπασε λίγο μετά την ανακοίνωση της Μέγκαν και του Χάρι ότι παραιτούνται από τα βασιλικά αξιώματα.

Ο Ντάρεν Μακ Γκρέιντι, ο οποίος μαγείρευε για την Βασίλισσα Ελισάβετ, την Νταϊάνα και τους δυο γιους της, ξέσπασε λέγοντας ότι αν ζούσε η Νταϊάνα θα ήταν έξαλλη που ο Χάρι άγεται και φέρεται από την γυναίκα του σε τέτοιο βαθμό που να απαρνηθεί τα βασιλικά του αξιώματα. Είπε ακόμα ότι η Μέγκαν Μαρκλ το μόνο που ήθελε είναι να γίνει διάσημη. «Η Μέγκαν δεν ήθελε να αποκτήσει βασιλικό τίτλο. Η Μέγκαν ήθελε να γίνει διάσημη. Η Μέγκαν έγινε διάσημη! Όλα γυρίζουν γύρω από την Μέγκαν», έγραψε.

Click4More Έξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ για το Megxit! Έμαθε τα… μαντάτα από την τηλεόραση! Τα προνόμια που διατηρούν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

Έγραψε ακόμα ότι όσοι λένε ότι η Νταϊάνα θα ήταν περήφανη για τον μικρό της γιο αν ζούσε, πολύ απλά δεν ήξεραν την Νταϊάνα. «Την θυμάμαι στην κουζίνα στο Παλάτι του Κένσινγκτον να μιλάει για τα δυο αγόρια της», θυμάται ο πρώην βασιλικός σεφ. «Ο Γουίλιαμ έχει βάθος σαν τον πατέρα του. Ο Χάρι είναι θερμοκέφαλος σαν κι εμένα», έλεγε η Νταϊάνα σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο πρώην προσωπικός σεφ της Βασίλισσας είπε ακόμα ότι ακόμα και όταν ήταν στο χειρότερο σημείο τους οι σχέσεις της με την Βασίλισσα η Νταϊάνα την σεβόταν απόλυτα και γι’ αυτό τώρα θα ήταν έξαλλη με τον Χάρι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις