Τρίτη, 5 Μαρ.
12oC Αθήνα

Ανακοινώθηκε prequel του «The Witcher»

Ανακοινώθηκε prequel του «The Witcher»
ΑΠΕ ΜΠΕ

Καιρός είναι να πάμε πίσω, τότε που άρχισαν όλα στο «The Witcher». Αυτή την απόφαση πήραν στο Netflix και με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανακοίνωσαν τη σειρά έξι επεισοδίων, η οποία αφηγείται την ιστορία των «Πρώτων».

Η αφήγηση αφορά τα όσα συνέβησαν 1.200 χρόνια πριν τα όσα διαδραματίζονται στη σειρά «The Witcher». Λαμβάνει χώρα στον κόσμο των Ξωτικών που εν πολλοίς έχει χαθεί στα βάθη της ιστορίας, και επικεντρώνεται στα συμβάντα που οδήγησαν στο να συναντηθούν οι κόσμοι των ανθρώπων, των ξωτικών και των τεράτων. Η συνάντηση αυτή είναι γνωστή ως «η μίξη των σφαιρών».

«Ως μια ζωή φανατικός θαυμαστής του λογοτεχνικού είδους “ fantasy”, είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ την ιστορία του “ The Witcher: Blood Origin”» είπε στο Gizmodo o συγγραφέας του σεναρίου του «The Witcher» Declan de Barra. «Μια ερώτηση καρφώθηκε στο μυαλό μου από τότε που διάβασα τα βιβλία “ The Witcher” (σ.σ. του συγγραφέα Andrzej Sapkowski):

Πώς ακριβώς ήταν ο κόσμος των Ξωτικών πριν τη με τις κατακλυσμικές συνέπειες άφιξη των ανθρώπων; Πάντα με γοήτευε η άνοδος και πτώση των πολιτισμών, πώς ανθούν η επιστήμη, η ανακάλυψη και η κουλτούρα πριν από αυτή την πτώση.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις