Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ανατριχιαστικά πλάνα από συντριβή υδροπλάνου [vids]

Ανατριχιαστικά πλάνα από συντριβή υδροπλάνου [vids]

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα υδροπλάνο συνετρίβη στον ποταμό Swan στο Περθ μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών που είχαν συγκεντρωθεί για σόου με πυροτεχνήματα στην Αυστραλία.

Το υδροπλάνο φαίνεται να προσπαθεί να πραγματοποιήσει προσθαλάσσωση στον ποταμό όταν ένας ελιγμός οδήγησε στη φονική συντριβή. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στην ίδια περιοχή όπου είχαν συγκεντρωθεί 300.000 άνθρωποι για να παρακολουθήσουν σόου με πυροτεχνήματα την Ημέρα της Αυστραλίας.

“Η αστυνομία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα στον ποταμό Swan. Πιστεύεται ότι ήταν οι μόνοι επιβάτες του υδροπλάνου. Από σεβασμό στους νεκρούς και τις οικογένειές τους, η πόλη του Περθ ακύρωσε το Skyworks. Οι άνθρωποι καλούνται να αρχίσουν να φεύγουν από την περιοχή και όσοι σχεδίαζαν να έρθουν στην πόλη να μην ξεκινήσουν”, τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το υδροπλάνο φαίνεται να διαλύθηκε κατά την συντριβή, ενώ σκάφη του λιμενικού έσπευσαν στο σημείο μαζί με συνεργεία διάσωσης. “Ήμασταν σοκαρισμένοι. Το είδαμε να πέφτει στον ποταμό”, τόνισε ο Craig Newill που έγινε μάρτυρας του τραγικού δυστυχήματος.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε