Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανατριχιαστικά πλάνα! Η στιγμή που ο Ελληνοαυστραλός θέρισε 5 ζωές στη Μελβούρνη [vid]

Ανατριχιαστικά πλάνα! Η στιγμή που ο Ελληνοαυστραλός θέρισε 5 ζωές στη Μελβούρνη [vid]

Νέα τρομακτικά πλάνα από την επίθεση του Ελληνοαυστραλού Δημήτρη Γαργασούλη σε εμπορικό κέντρο στη Μελβούρνη δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Στα σοκαριστικά πλάνα φαίνεται η στιγμή που ο Δημήτρης Γαργασούλης επιταχύνει το αυτοκίνητό του και πέφτει πάνω σε πεζούς σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο στη Μελβούρνη, σκοτώνοντας 5 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους πολίτες που περπατούσαν αμέριμνοι.

Οι πολίτες φαίνεται να τρέχουν να σωθούν καθώς το αυτοκίνητο επιτάχυνε κατά πάνω τους. Από την αιματηρή επίθεση σκοτώθηκαν ένα βρέφος 3 μηνών, ένα 10χρονο κορίτσι, δύο άντρες και μια γυναίκα, με την αστυνομία να έχει απορρίψει τους ισχυρισμούς πως ο Δημήτρης Γαργασούλης φώναζε “Αλαχού Ακμπάρ”.

Jess Mudie, 22, και Matthew Si, 33

Ο 26χρονος δράστης με ιστορικό βίας λίγη ώρα πριν από την επίθεση είχε μαχαιρώσει τον αδερφό του σε σταθμό του Μετρό. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Αυστραλία Αλέκο Μάρκελο, ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πριν από έξι μήνες.

 

Ο Επίτροπος της αστυνομίας είχε δηλώσει ότι ο δράστης ήταν γνωστός στην αστυνομία και το Σαββατοκύριακο πριν από την αιματηρή επίθεση είχε κατηγορηθεί για άλλη περιστατικό βίας. “Υπάρχει εκτεταμένη χρήση οικογενειακής βίας. Είχε έρθει σε γνώση μας πολλές φορές στο παρελθόν. Υπάρχουν θέματα ψυχικής υγείας και χρήσης ναρκωτικών”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε