Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό μήνυμα στο κινητό της – Μπήκε στο δωμάτιό της στη Ζάκυνθο [vid]

Ανατριχιαστικό μήνυμα στο κινητό της – Μπήκε στο δωμάτιό της στη Ζάκυνθο [vid]

Έκπληκτη έμεινε η 18χρονη Meg Corrigan όταν βρήκε το ανατριχιαστικό μήνυμα αγνώστου στο κινητό της. Έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο με τις φίλες της.

Η 18χρονη Βρετανίδα Meg Corrigan έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν βρήκε ένα μήνυμα βίντεο από άγνωστο στο κινητό της. Ο άγνωστος νεαρός τρύπωσε στο δωμάτιό της και της άφησε ένα μήνυμα για την ασφάλειά της!

“Να είσαι πιο προσεκτική με τα πράγματά σου! Αν κατάφερα να μπω εγώ, τότε μπορούν όλοι”, λέει στο μήνυμα ο άγνωστος νεαρός. Στο τέλος μάλιστα του βίντεο της κλείνει το μάτι. Η Meg ήταν διακοπές με τις φίλες της στη Ζάκυνθο και πήγαιναν στο αεροδρόμιο όταν βρήκε το βίντεο 4 δευτερολέπτων στο κινητό της.

Viral το βίντεο αγνώστου στο κινητό της

Όταν επέστρεψε στο South Lanarkshire στη Σκωτία, ανέβασε το βίντεο στα social media. “Στη Ζάκυνθο ένας άγνωστος νεαρός μπήκε στο δωμάτιό μας επειδή ήταν ανοιχτό. Ήμασταν όλοι στο μπαλκόνι και άφησε αυτό το βίντεο στο κινητό μου”.

Το μήνυμα με το βίντεο έχει πάνω από 21.000 likes και το έχουν κάνει πάνω από 5.900 retweetws. “Δεν το είχαμε δει μέχρι που μπήκαμε στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο. Το αγόρι στο βίντεο μας φώναζε όλη την εβδομάδα να κλείνουμε την πόρτα μας επειδή δεν ήταν ασφαλές. Η δική μου πόρτα και αυτή των φίλων μου ήταν αντικριστά οπότε ξέραμε ότι θα ήμαστε καλά. Πρέπει να ήρθε όταν ήμασταν όλοι στο μπαλκόνι και να άφησε το βίντεο”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις