Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ανατριχίλα! Μίλησε για τη δολοφονία της κολλητής της – Ήταν το επόμενο θύμα serial killer

Ανατριχίλα! Μίλησε για τη δολοφονία της κολλητής της – Ήταν το επόμενο θύμα serial killer

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία σε αγροτική πόλη στη Βόρεια Καρολίνα. Η Megan έδωσε συνέντευξη για τη δολοφονία της κολλητής της. Ήταν το επόμενο θύμα serial killer.

Τα πτώματα της 32χρονης Christina Bennett και της 36χρονης Rhonda Jones βρέθηκαν στις 18 Απριλίου. Μια μέρα μετά το μακάβριο εύρημα, η κολλητή της Rhonda Jones, Megan Oxendine έδωσε συνέντευξη για τον θάνατό της στο CBS. Τρεις εβδομάδες αργότερα βρέθηκε νεκρή σε δασώδη περιοχή. Σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα της κολλητής της και της Christina Bennett.

Στενοί φίλοι της 28χρονης Megan Oxendine είπαν ότι βρέθηκε γυμνή, δεμένη και μέσα στα αίματα. Η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πώς πέθαναν οι 3 γυναίκες. Σταμάτησαν μάλιστα να προσπαθούν να συνδέσουν τα θύματα μεταξύ τους και με τις εξαφανίσεις τουλάχιστων δύο άλλων γυναικών. Της 20χρονης Abby Patterson και της 41χρονης Cynthia Jacobs.

 

Αυτό παρά το γεγονός ότι και οι πέντε είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αγωνίζονταν με τον εθισμό τους στα ναρκωτικά. Η απροθυμία των ανακριτών να συνδέσουν τις υποθέσεις έχει προκαλέσει οργή στους κατοίκους που έχουν δημιουργήσει φόρουμ όπου συζητείται η πιθανότητα ύπαρξης serial killer στην πόλη των 21.000 κατοίκων.

Υποπτεύονται serial killer οι κάτοικοι

Η υπόθεση παίρνει ανατριχιαστική τροπή καθώς η νύφη της Cynthia Jacobs, που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο, ισχυρίστηκε πως ήταν η τελευταία που είδε τη Megan Oxendine. Τη γυναίκα που μίλησε για τους θανάτους της Rhonda Jones και της Christina Bennett πριν βρεθεί νεκρή λίγες εβδομάδες αργότερα.

Η Terri Rae και ο σύζυγός της είχαν νοικιάσει ένα δωμάτιο στο σπίτι τους στη Rhonda Jones δύο μήνες πριν την εξαφάνισή της. Ήταν ευγνώμων αλλά αρνήθηκε ευγενικά. Αλλά είναι η τελευταία εξαφάνιση, αυτή της 20χρονης Abby Patterson, που δημιούργησε τα περισσότερα κύματα. Όπως και οι άλλες γυναίκες η Abby έδινε μάχη με τα ναρκωτικά και είχε μόλις βγει από κλινική αποτοξίνωσης.

Η Abby εξαφανίστηκε σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από εκεί που βρέθηκαν νεκρές οι Bennett, Oxendine και Jones. Με το θέμα να παίρνει διαστάσεις, εκπρόσωπος του FBI επιβεβαίωσε στο Fox News πως βοηθούν στις έρευνες της αστυνομίας για τους θανάτους των γυναικών.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις