Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανατριχίλα! Οι στιγμές πριν τον βιασμό και τη δολοφονία καθηγήτριας από 14χρονο

Ανατριχίλα! Οι στιγμές πριν τον βιασμό και τη δολοφονία καθηγήτριας από 14χρονο

Βίντεο πριν από τον φρικτό βιασμό και τη δολοφονία της 24χρονης καθηγήτριας μαθηματικών Colleen Ritzer από τον 14χρονο τότε μαθητή Philip Chism δείχνει καρέ καρέ τις κινήσεις του ανήλικου. Φαίνεται να φορά γάντια και να ακολουθεί τη νεαρή δασκάλα στις τουαλέτες του σχολείου.

Λίγο αργότερα οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του σχολείου τον συλλαμβάνουν στον διάδρομο με το χέρι του μέσα στα αίματα και στις σκάλες να κρατά στα χέρια του πιθανότατα το παντελόνι της. Αυτές ήταν οι τελευταίες στιγμές στη ζωή της 24χρονης.

Οι ένορκοι παρακολούθησαν το ανατριχιαστικό βίντεο κατά τη διάρκεια της δίκης του 16χρονου σήμερα εφήβου που κατηγορείται για βιασμό, δολοφονία και ληστεία στο Danvers High School στη Μασαχουσέτη.Ενώ το βίντεο, όπου ο δράστης φορά την κουκούλα του φούτερ του, σόκαρε τους ενόρκους, δεν προκάλεσαν καμία αντίδραση του ανήλικου.

Η δικηγόρος του Denise Regan είπε ότι ο πελάτης της είναι ψυχικά ασθενής σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του 16χρονου για το φρικτό έγκλημά του.

Η μητέρα της καθηγήτριας Peggie Ritzer κατέθεσε στο δικαστήριο για την ημέρα που άλλαξε τη ζωή της. Η 24χρονη κάθε μέρα γύριζε σπίτι στις 15.30. Όταν τη μοιραία μέρα δεν επέστρεψε, σκέφτηκε αρχικά ότι μπορεί να κανόνισε κάτι ή να είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα.

 

Οι γονείς της άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν γύρισε σπίτι ούτε για το δείπνο. Δεν απαντούσε στο κινητό της και δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση στο Facebook. Άρχισαν να επικοινωνούν με φίλους και συναδέλφους της. Ο πατέρας της πήγε στο σχολείο όπου είδε το αυτοκίνητο της κόρης του στο πάρκινγκ. Με το τηλεφώνημα στις αρχές, ανακαλύφθηκε η φρικτή δολοφονία της μέσα στις τουαλέτες του σχολείου. 

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε