Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανατροπή! Θάνατος Natalie Wood: Στο μικροσκόπιο των αρχών ο Robert Wagner

Robert Wagner Natalie Wood

Τι και αν έχουν περάσει 40 χρόνια από τον θάνατο της ηθοποιού Natalie Wood. Οι αρχές πλέον χαρακτηρίζουν τον ηθοποιό Robert Wagner ως “πρόσωπο ενδιαφέροντος” στην υπόθεση που συγκλόνισε τον κόσμο.

Ήταν τον Νοέμβριο του 1981 που η 43χρονη Natalie Wood πνίγηκε και ξεβράστηκε στο νησί Catalina. Είχε εξαφανιστεί από το σκάφος της οικογένειας. Ο Robert Wagner, όπως είπε ο σερίφης του Λος Άντζελες στο “48 Hours” του CBS, θεωρείται πλέον “πρόσωπο ενδιαφέροντος” στον θάνατό της.

Αυτό δεδομένου ότι ο άντρας της ήταν και ο τελευταίος που την είδε ζωντανή. Η ηθοποιός Natalie Wood ήταν παντρεμένη με τον συνάδελφό της Robert Wagner από το 1971 μέχρι και τον θάνατό της το 1981.

Robert Wagner: Ο τελευταίος που είδε τη Natalie Wood

“Διερευνώντας την υπόθεση τα τελευταία έξι χρόνια, θεωρώ ότι ο Robert Wagner είναι πρόσωπο ενδιαφέροντος τώρα. Εννοώ ότι ξέρουμε πλέον πως ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που ήταν με τη Natalia Wood πριν εξαφανιστεί”.

Το μοιραίο βράδυ στο σκάφος βρίσκονταν ο καπετάνιος Dennis Davern και ο φίλος του συζύγου της Christopher Walken. Αρχικά ο θάνατος της Natalie Wood είχε χαρακτηριστεί ατύχημα. Ωστόσο το 2011 άνοιξε ξανά η υπόθεση και εκδόθηκε με αιτία θανάτου τον πνιγμό και άλλους απροσδιόριστους παράγοντες.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις