Κόσμος

Άνδρας 100 ετών με κορονοϊό έγινε καλά και πήρε και εξιτήριο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτό κι αν είναι θαύμα! Ένας άνδρας 100 ετών που είχε εξεταστεί και διαγνωστεί ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, ιάθηκε και πήρε την Τετάρτη το βράδυ εξιτήριο από το νοσοκομείο του Ρίμινι.

Την είδηση αποκάλυψε η αντιδήμαρχος της πόλης, Γκλόρια Λίζ.

«Έχω φίλους που εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο με τους οποίους μιλάω το βράδυ, όταν τελειώνουμε τη δουλειά της ημέρας», δήλωσε και πρόσθεσε: «Τις προάλλες μου είπαν ότι ένας κύριος, γεννηθείς το 1919, νοσηλεύτηκε διότι βρέθηκε θετικός στην COVID-19. Ο κύριος αυτός είχε καλή διάθεση και έγινε γρήγορα η μασκότ του νοσοκομείου».

«Χθες το βράδυ με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι ο κύριος αυτός βγήκε από το νοσοκομείο. Στους καιρούς που ζούμε είναι πάντα καλό να δίνουμε λίγη ελπίδα», κατέληξε η ίδια.

Με 7.503 νεκρούς και σχεδόν 75.000 κρούσματα, η Ιταλία παραμένει η χειρότερα πληγείσα χώρα από την πανδημία του νέου κορονοϊού. Τα επίσημα στοιχεία αφορούν τους θανάτους στα νοσοκομεία και τους οίκους ευγηρίας.

Ο μέσος όρος της ηλικίας των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι τα 78 έτη, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ανώτερο Ινστιτούτο Υγείας (ISS).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καζάνι που «βράζει» η Γαλλία: Μισό εκατομμύριο διαδηλωτές στους δρόμους, 1.000 συλλήψεις και νέα επεισόδια - «Μαύρο» στα social media ήθελε η κυβέρνηση
Επεισόδια ξέσπασαν στο τέλος των διαδηλώσεων σε Παρίσι, Μασσαλία και Λυών - Ρίψεις μολότοφ και απάντηση της αστυνομίας με δακρυγόνα - Δύο τραυματίες
Γαλλία
5
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ζητά αποζημίωση για τα «εγκλήματα» ΗΠΑ - Ισραήλ σε βάρος του Ιράν
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, βρέθηκε με τον επικεφαλής των δικαστικών αρχών, Γολάμ Χοσεΐν Μοχσενί Ετζεΐ, σε μία σπάνια αναφορά συνάντησής του καθώς από τότε που ανέλαβε δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση
Χαμενεΐ