Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ανέβασαν” τον πρίγκιπα για να… φτάσει τη Βασίλισσα και “έκλεψε” την παράσταση (ΦΩΤΟ)

“Ανέβασαν” τον πρίγκιπα για να… φτάσει τη Βασίλισσα και “έκλεψε” την παράσταση (ΦΩΤΟ)

Η πρίγκιπας Γεώργιος, αλλιώς… “Γώγος”, δισέγγονος της Βασίλισσας Ελισάβετ “κλέβει” ξανά την παράσταση σε μια “βασιλική” φωτογραφία. Στο πορτρέτο της Βασίλισσας (που αύριο έχει τα 90α της γενέθλια) μαζί με όλους τους διαδόχους του θρόνου!

Είναι η φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ μαζί με τον γιο της Κάρολο, τον εγγονό της Γουίλιαμ και τον δισέγγονό της Γεώργιο, η οποία θα γίνει γραμματόσημο. Το Βασιλικό Ταχυδρομείο θα κυκλοφορήσει την ιστορική φωτογραφία σε γραμματόσημο για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τη Βασίλισσα Ελισάβετ που αύριο γίνεται 90 ετών. Είναι η μονάρχης που έχει εμφανιστεί σε περισσότερα γραμματόσημα απ’ οποιονδήποτε άλλο στην ιστορία της Βρετανίας.

Ο μικρός πρίγκιπας, γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, είναι τέταρτος στη διαδοχή, μετά τον παππού του Κάρολο και τον πατέρα του. Αλλά όπως κι αν έχει, είναι ο πρωταγωνιστής και αυτή τη φορά.

Σε έναν καναπέ του παλατιού κάθεται ο πρίγκιπας Κάρολος, δίπλα του η Βασίλισσα Ελισάβετ, σε μια καρέκλα ο Γουίλιαμ και ανάμεσά τους ο Γεώργιος. Τον οποίο έχουν… ανεβάσει σε τέσσερα… βιβλία. Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο προσωπάκι του, ο 2,5 ετών πρίγκιπας Γεώργιος κρατάει το χέρι του μπαμπά του (για παν ενδεχόμενο!).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε