Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φρίκη! Μαχαίρωσε 56 φορές έναν 9χρονο – Το μοιραίο ελληνικό εστιατόριο [pics, vid]

ΦΩΤΟ ΑΠΟ TWITTER
ΦΩΤΟ ΑΠΟ TWITTER

Χειροπέδες στον 19χρονο λάτρη πολεμικών τεχνών μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αρχές στην Ευρώπη. Σοκαρισμένη η Γερμανία από την φρικτή δολοφονία. Συνελήφθη όταν πήγε να φάει σε… ελληνικό εστιατόριο! Δείτε παρακάτω τι συνέβη…

Ο 19χρονος, φέρεται να έσφαξε τον 9χρονο Jaden και να βιντεοσκόπησε τη δολοφονία του άτυχου παιδιού. Μάλιστα, λίγο πριν παραδοθεί, κοντά στην περιοχή είχε σημειωθεί μια πυρκαγιά και σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail κατά την κατάσβεση ανακαλύφθηκαν δύο σοροί, με τον νεαρό να αναλαμβάνει την ευθύνη για τον θάνατο των δύο ανθρώπων. 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ heute

Το πτώμα του Jaden ανακαλύφθηκε από τον πατριό του στο κελάρι του σπιτιού, αναφέροντας πως τον βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος. Από εκείνη την στιγμή η αστυνομία έψαχνε τον αδίστακτο νεαρό αλλά μάταια. 

Όλα αυτά μέχρι που ο Marcel Hesse μπήκε σε ένα ελληνικό εστιατόριο στην πόλη Herne όπου ζούσε, στο “”Thessaloniki Grill”. Πλησίασε τον Έλληνα μαγαζάτορα και του ζήτησε να καλέσουν την αστυνομία γιατί τον ψάχνουν.

Ο λάτρης πολεμικών τεχνών πιστεύεται ότι παρέσυρε τον 9χρονο Jaden στο κελάρι του κτιρίου όπου ζούσε και τον μαχαίρωσε 56 φορές.

Τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο της δολοφονίας πριν τελικά ανεβάσει τα σοκαριστικά αρχεία στο σκοτεινό διαδίκτυο. Ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του σε ολόκληρη την Ευρώπη που έληξε με τη σύλληψή του στη Γερμανία το βράδυ της Πέμπτης.

“Η οικογένεια είναι ανακουφισμένη που τον έπιασαν ζωντανό και περιμένουν την τιμωρία για το έγκλημά του”, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του μικρού Jaden, Reinhard Peters. O Jaden βρέθηκε σε λίμνη αίματος από τον πατριό του. “Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του νεκρού γιου μου. Τον βρήκα ξαπλωμένο σε λίμνη αίματος”.

Δεν είναι σαφές αν υπήρχε σεξουαλικό κίνητρο για την άγρια δολοφονία του 9χρονου, με τους ερευνητές να εκτιμούν πως ο 19χρονος ίσως να έχει σκοτώσει και άλλους ανθρώπους. Λίγες ώρες μετά τη φριχτή δολοφονία μπήκε σε chat room και είπε ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα, τονίζοντας ότι “αντιστάθηκε περισσότερο από το παιδί”. 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε