Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Ανικανοποίητος” Γιαζάκου Μαεζάουα: Καμία από τις 30.000 κοπέλες δεν του έκανε

“Ανικανοποίητος” Γιαζάκου Μαεζάουα: Καμία από τις 30.000 κοπέλες δεν του έκανε
Reuters

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Γιαζάκου Μαεζάουα έπαψε να αναζητεί μια σύντροφο που θα τον συνόδευε σε ένα ταξίδι στη Σελήνη παρότι είχαν εμφανιστεί περίπου 30.000 υποψήφιες

Ο Γιαζάκου Μαεζάουα ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την Πέμπτη (30.1.2020) ότι αίρει την αναζήτηση παρότι υπήρχαν ήδη 30.000 υποψήφιες.

Ο Ιάπωνας κροίσος είχε ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στον μήνα ότι αναζητεί μια σύντροφο για να τον ακολουθήσει στο ταξίδι του στη Σελήνη το 2023 ή αργότερα με το διαστημόπλοιο του Ίλον Μασκ SpaceX.

Η έρευνά του για μια σύντροφο και συνεπιβάτη επρόκειτο μάλιστα να γίνει τηλεοπτική εκπομπή που θα μεταδιδόταν από ένα διαδικτυακό κανάλι.

Σήμερα όμως ο Μαεζάουα απογοήτευσε χιλιάδες υποψήφιες επικαλούμενος “προσωπικούς λόγους”.

“Παρά τη γνήσια και ειλικρινή μου διάθεση να πραγματοποιηθεί η εκπομπή, ένα κομμάτι μέσα μου είχε ακόμη ανάμεικτα συναισθήματα ως προς τη συμμετοχή μου”, έγραψε στα αγγλικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

“Έχω όμως πάρα πολλές τύψεις σκεπτόμενος ότι 27.722 γυναίκες, με αγνές προθέσεις και σθένος, χρησιμοποίησαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να κάνουν αίτηση”, συμπλήρωσε.

Ο Μαεζάουα, πρώην επικεφαλής της διαδικτυακής εταιρείας μόδας Zozo, είναι γνωστός για την εκκεντρικότητά του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις