Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανησυχία για τον Έλτον Τζον! Σταματά τις περιοδείες του! [pics]

Έλτον Τζον
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια στο χώρο, ο Έλτον Τζον φέρεται να έχει αποφασίσει να σταματήσει τις περιοδείες του. Η υγεία του που τον ταλαιπωρεί και η ανησυχία των αμέτρητων θαυμαστών του.

Ο Έλτον Τζον θα σταματήσει τις περιοδείες μόλις ολοκληρώσει την τελευταία παγκόσμια περιοδεία του. Αυτό γράφει σήμερα η εφημερίδα Daily Mirror.

Ο 70χρονος βρετανός τραγουδιστής προτίθεται σύντομα να ανακοινώσει ότι τερματίζει τις περιοδείες. Κι αυτό ύστερα από σχεδόν 50 χρόνια στο μουσικό στερέωμα.

Έλτον Τζον

Ο Έλτον Τζον, του οποίου οι πωλήσεις των δίσκων σημειώνουν πτώση τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την φιλάσθενη υγεία του.

Ο Έλτον Τζον και οι περιπέτειες με την υγεία του

Πέρυσι ο μουσικός πέρασε δύο μερόνυκτα νοσηλευόμενος σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αλλά και 12 ημέρες στο νοσοκομείο προσπαθώντας να αναρρώσει από μια “επικίνδυνη και σπάνια” βακτηριακή λοίμωξη. Από την οποία προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Νότια Αμερική.

Αρρώστησε “πολύ άσχημα” κατά τη διάρκεια της πτήσης με την οποία επέστρεφε στη Βρετανία. Το περιστατικόαυτό συνέβη έπειτα από μια παράστασή του στις 10 Απριλίου στο Σαντιάγο της Χιλής.

Τον Ιούλιο του 2013, η συναυλία του στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου ακυρώθηκε όταν ο διάσημος μουσικός διακομίσθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε αργότερα, “μπορούσε εύκολα να πεθάνει”, αν δεν είχε εγχειριστεί.

Ήξερα ότι ήμουν άρρωστος αλλά δεν ήξερα ότι είχα ένα τόσο επικίνδυνο πράγμα μέσα μου. Μέχρι που το έδειξε το υπερηχογράφημα, το οποίο έκανα έπειτα από εννέα παραστάσεις, 24 πτήσεις και έναν καλοκαιρινό χορό“, δήλωσε τότε.

Έλτον Τζον

Η πρώτη του περιοδεία ήταν το 1970, έπειτα από σειρά παραστάσεων στο Troubadour Club στο δυτικό Χόλιγουντ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις