Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης!Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες!

ΦΩΤΟ TWITTER
ΦΩΤΟ TWITTER

– Ένοπλος άρχισε να πυροβολεί στο νοσοκομείο Bronx Lebanon στη Νέα Υόρκη – Λίγο αργότερα έπεσε νεκρός
– Νεκρός τουλάχιστον ένας από τους τραυματίες, που υπέκυψε στα τραύματά του
– Τοπικά μέσα αναφέρουν πως υπάρχει φωτιά και καπνός στον 16 όροφο, πιθανότατα ύστερα από έκρηξη
– Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Bronx Lebanon στη Νέα Υόρκη, όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ! Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν πολλοί τραυματίες, ενώ το WCBS-TV μεταδίδει πως ο δράστης φέρεται να είναι πρώην εργαζόμενος του νοσοκομείου.

Λίγο αργότερα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο δράστης είναι νεκρός, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ενώ οι πληροφορίες πλέον αναφέρουν πως ένας εκ των τραυματιών υπέκυψε στα τραύματά του.

Η εφημερίδα New York Times αναφέρει ότι τουλάχιστον τρεις γιατροί δέχθηκαν πυρά, ενώ επικαλούμενη αξιωματούχο του πυροσβεστικού σώματος, τόνισε ότι κατάσταση της υγείας των γιατρών δεν έχει γνωστή.

Η εφημερίδα συμπλήρωσε ότι τουλάχιστον ένας από τους τραυματισμένους γιατρούς δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από ανθρώπους που βρίσκονται εντός του νοσοκομείου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε εικόνες από το σημείο

 

 

Οι πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν πως ο δράστης είχε κρυφτεί σε κάποιο δωμάτιο του νοσοκομείο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες τον περιγράφουν ως Αφροαμερικανό, με ύψος πάνω από 1.80, ο οποίος φορούσε ιατρική ποδιά.

Μια φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει μια γυναίκα κάνει επίσης τον γύρο του διαδικτύου. Δείχνει δυο γυναίκες να κάθονται πίσω από μία πόρτα η οποία έχει… οχυρωθεί με έπιπλα, για την ασφάλειά τους.

 

Nice start of the weekend.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @herrydrk στις

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης με ανάρτηση στο Twitter κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή γύρω από το νοσοκομείο. 

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε