Κόσμος

Τρομακτική πτώση: Άνοιξε η γη και τους κατάπιε (ΒΙΝΤΕΟ)

Τύχη βουνό είχε ένα ζευγάρι που κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του.

Οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που τους “ρούφηξε” η γη στιγμές αφότου κατέβηκαν από το λεωφορείο και βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο.

Το πλάνο από το περιστατικό στη νότια Κορέα είναι τρομακτικό, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μην πιστεύουν στα μάτια τους με αυτό που μόλις είδαν.

Η καταβόθρα πιστεύεται ότι είχε τουλάχιστον 10 μέτρα βάθος, ενώ παρά την πτώση του το ζευγάρι είχε ελαφρά τραύματα.

Το πεζοδρόμιο έχει πλέον αποκλειστεί, ενώ οι τοπικές αρχές προσπαθούν να διερευνήσουν την αιτία που οδήγησε στο απίστευτο περιστατικό.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα στοιχεία για την κλοπή του αιώνα στο Λούβρο - Έκλεψαν πάνω από 8.000 διαμάντια, 200 μαργαριτάρια και δεκάδες σμαράγδια και ζαφείρια
Μέχρι και σήμερα οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει τα κοσμήματα ενώ δεν ξέρουν καν αν αυτά είναι κάπου κρυμμένα ή αν έχουν πωληθεί ή καταστραφεί
λούβρο
Προειδοποιούν οι ΗΠΑ: «Ο Πούτιν ακόμα οραματίζεται την πρώην Σοβιετική Ένωση – Θέλει την Ουκρανία και περιοχές της Ευρώπης»
Οι αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών «καίνε» τον Ρώσο πρόεδρο για τις πραγματικές προθέσεις του που έχουν στο στόχαστρο κράτη - μέλη του NATO
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν