Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αντίο πρωτόκολλο! Ο Τραμπ το έσπασε τρεις φορές και “πάγωσε” τη βασίλισσα Ελισάβετ – video

Αντίο πρωτόκολλο! Ο Τραμπ το έσπασε τρεις φορές και “πάγωσε” τη βασίλισσα Ελισάβετ – video

– Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (13.07.2018) στο κάστρο του Γουίνδσορ, όπου ήπιαν τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ
– Στον… κόσμο του ο πρόεδρος των ΗΠΑ που αρχικά την έστησε και στη συνέχεια αγνόησε το πρωτόκολλο
– Η συνάντηση κράτησε 17 λεπτά παραπάνω από την προβλεπόμενη διάρκεια
– Φωτογραφίες και βίντεο

Άλλες φορές έχει θράσος, άλλες πάλι είναι στον… κόσμο του! Το βέβαιο είναι πως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έσπασε το πρωτόκολλο -και μάλιστα όχι μία φορά- κατά τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το προεδρικό ζεύγος βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13.07.2018) στο κάστρο του Γουίνδσορ, όπου ήπιαν τσάι μαζί με την 92χρονη βασίλισσα, η οποία τους υποδέχτηκε ντυμένη στα μπλε.

Το… κλήμα ήταν στραβό, πριν καν φτάσουν οι Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ. Κι αυτό, διότι την έστησαν 15 λεπτά -πού να μην έφταναν και με ελικόπτερο- με την 92χρονη βασίλισσα να περιμένει στην αυλή του Πύργου, κάτω από μία τέντα, κοιτώντας δύο φορές το ρολόι της.

Το δεύτερο… φάουλ

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ φτάνουν στο κάστρο του Γουίνδσορ, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ τους υποδέχθηκε χαμογελαστή. Και είναι η στιγμή που γίνεται χαμός στα social media, αλλά και στους ρεπόρτερ του Παλατιού, καθώς ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ούτε η Πρώτη Κυρία έκαναν υπόκλιση στη βασίλισσα.

Μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και την επιθεώρηση της φρουράς κατευθύνθηκαν όλοι στο εσωτερικό του πύργου, για να πάρουν τσάι.

Το… αποκορύφωμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να είναι… στον κόσμο του και περπατά, αδιαφορώντας για το πού βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ! Ο Αμερικανός πρόεδρος αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή ότι δεν είναι δίπλα του και την ψάχνει, την ώρα που η 92χρονη έχει μείνει πίσω και του δείχνει τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει!

https://twitter.com/ceraunophil3/status/1017807186137899009

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε ύστερα από 48 λεπτά, με τους ρεπόρτερ του παλατιού να σχολιάζουν πως κράτησε 17 λεπτά παραπάνω από όσο προέβλεπε το πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, το προεδρικό ζεύγος αποχώρησε με προορισμό τη Σκωτία, όπου θα περάσει το Σαββατοκύριακο.

Η άφιξη του ζεύγους Τραμπ στο κάστρο του Γουίνδσορ

https://www.youtube.com/watch?v=lR3ad7cyFIQ

Αναχώρηση ύστερα από 48 λεπτά

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις