Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Άντονι Μπουρντέν: Το αινιγματικό ποστ της Asia Argento

Άντονι Μπουρντέν Asia Argento

Λίγες ώρες μετά τις φήμες που θέλουν τον ερωτοχτυπημένο Άντονι Μπουρντέν να έβαλε τέλος στη ζωή του για τα μάτια της, η Asia Argento ανέβασε ένα τραγούδι χωρισμού από τραγουδίστρια που αυτοκτόνησε.

Ο διάσημος σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής Άντονι Μπουρντέν αποτεφρώθηκε στη Γαλλία λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του. Οι στάχτες του αναμένεται να μεταφερθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής την Παρασκευή.

Την ίδια στιγμή η Asia Argento απαθανατίστηκε με τη Rose McGowan και δύο ακόμα φίλες τους. Άκουγαν το τραγούδι “Jesus Was a Cross” της Judee Sill, τραγουδίστριας που αυτοκτόνησε στα 35.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου πόζαρε πλάτη και υπήρχε το μήνυμα “saved” γραμμένο στην μπλούζα της. Μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Άντονι Μπουρντέν, η Asia Argento μοιράστηκε τη θλίψη της για τον χαμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το συγκινητικό μήνυμα για Άντονι Μπουρντέν

«Ο Άντονι Μπουρντέν έδινε τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το λαμπρό, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε πάρα πολλούς ανθρώπους. Η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα ήθελα να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και τη δική μου».

Ο 61χρονος σεφ κρεμάστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Le Chambard όπου διέμενε, με τον φίλο του Eric Ripert να είναι αυτός που βρέθηκε πρώτος αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα. Πήγε στο δωμάτιό του επειδή δεν κατέβηκε για δείπνο ή πρωινό ενώ είχαν κανονίσει να φάνε μαζί.

Τις λεπτομέρειες της κηδείας του Άντονι Μπουρντέν θα οργανώσει, όπως αποκάλυψε η μητέρα του, η πρώην σύζυγός του Ottavia που παραμένει νόμιμα συγγενής του. “Αν και είχαν χωρίσει, θα είναι εκείνη που θα οργανώσει τα πάντα. Δεν έχουμε μιλήσει τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι διαλυμμένη όσο εγώ” τόνισε η Gladys.

Οι δυο τους απέκτησαν την 11χρονη Ariana και τη Δευτέρα έδινε την πρώτη της συναυλία. “Το κοριτσάκι μας είχε τη συναυλία της σήμερα. Ήταν εκπληκτική. Τόσο δυνατή και γενναία. Φορούσε τις μπότες που της πήρες. Ελπίζω να έχεις ένα καλό ταξίδι όπου και αν βρίσκεσαι” ήταν το μήνυμα της Ottavia που συνόδευε μια φωτογραφία της 11χρονης κόρης τους στη σκηνή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις