Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άντονι Μπουρντέν: Ποδηλατάδα και ανεμελιά δυο μέρες πριν αυτοκτονήσει! Οι τελευταίες του φωτογραφίες

Άντονι Μπουρντέν

Είναι οι τελευταίες φωτογραφίες του Άντονι Μπουρντέν, λίγες μόνο ώρες πριν πάρει την μοιραία απόφαση… Η ανεμελιά, το γεύμα με τον καλύτερό του φίλο και η βόλτα με το ποδήλατο.

Ήταν ένας άνθρωπος που σχεδόν πάντοτε χαμογελούσε. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις, ωστόσο, τι “κουβαλά” ο καθένας μέσα του. Έτσι και ο Άντονι Μπουρντέν, ο οποίο λίγες μόνο ώρες πριν πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει, εθεάθη να περνά ευχάριστες στιγμές με φίλους…

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο διάσημος σεφ έκανε δημόσια εμφάνιση στην Γαλλία και τίποτα δεν προμήνυε το τι επρόκειτο να συμβεί. Τίποτα πάνω στον Άντονι Μπουρντέν δεν “μαρτυρούσε” πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Είπαμε όμως. Μόνο εκείνος γνώριζε τι ένιωθε μέσα του…

Βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για φαγητό στο γαλλικό χωριό Kaysersberg. Ήταν μαζί με τον καλό του φίλο, ο οποίος συχνά ταξίδευε μαζί του, Eric Ripert.

Οι δυο τους έφαγαν στο εστιατόριο Wistub La Petite Venise και η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άντονι Μπουρντέν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήταν από εκεί. Είχε αναρτήσει το πιάτο που παρήγγειλε, γράφοντας στην λεζάντα: “Ελαφρύ γεύμα“.

View this post on Instagram

Light lunch. #Alsace

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Ο Άντονι Μπουρντέν και ο Eric Ripert δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν με το προσωπικό του εστιατορίου, με τις φωτογραφίες αυτές να κάνουν τον γύρο των social media.

Δύο εξ αυτών ανήρτησε ένας μάγειρας του εστιατορίου. Στην μία, οι δύο άνδρες ποζάρουν με το προσωπικό. Στην δεύτερη, φαίνεται ο Άντονι Μπουρντέν την ώρα του γεύματος.

https://www.instagram.com/p/BjpneaYlvwm/?taken-by=alexis_schonstein

https://www.instagram.com/p/Bjw5udpl5V8/?taken-by=alexis_schonstein

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ripert έβρισκε νεκρό τον Άντονι Μπουρντέν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Le Chambard, στο οποίο οι δύο άνδρες έμεναν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής Parts Unknown, για λογαριασμό του CNN.

Την ίδια ώρα κάποιες ακόμη φωτογραφίες του Άντονι Μπουρντέν διέρρευσαν στα social media. Τον δείχνουν να κάνει ποδήλατο με τον φίλο του την Τετάρτη, 06.06.2018. Δηλαδή δύο μόλις μέρες πριν πάρει την μοιραία απόφαση να κρεμαστεί με την ζώνη του…

Δείτε την φωτογραφία με τον Άντονι Μπουρντέν

https://www.instagram.com/p/BjsUGh8HXQh/?hl=el&taken-by=toddliebler

Ο Ripert δεν μίλησε με λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη. Έκανε, ωστόσο, μια σύντομη δήλωση στα social media με την σοκαριστική είδηση της αυτοκτονίας. “Ο Άντονι ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, τόσο γενναιόδωρος και ενέπνεε σεβασμό. Ένας από τους καλύτερους αφηγητές που ένωσε τόσους πολλούς…”, δήλωσε ο Ripert.

Και κατέληξε: “Προσεύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να βρήκε την γαλήνη. Η αγάπη και οι προσευχές μου πάνε επίσης στην οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους του“.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις