Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Άντονι Μπουρντέν: Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του

Άντονι Μπουρντέν: Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του

Ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή (08.06.2018) στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Γαλλία από τον καλό του φίλο Eric Ripert! Η ζωή του διάσημου σεφ έμοιαζε ονειρεμένη… ωστόσο, εκείνος μάλλον δεν το “έβλεπε” έτσι.

Όλα δείχνουν ότι ο Άντονι Μπουρντέν έδωσε τέλος στη ζωή του! Πληροφορίες, μάλιστα, τον θέλουν να βρέθηκε απαγχονισμένος.  Στο παρελθόν ο διάσημος σεφ είχε παραδεχτεί ότι είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, μιας και έκανε χρήση ηρωίνης!

Όμως όλα έδειχναν ότι είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή του σε πολλά επίπεδα… Μετά από το διαζύγιο του και την απόκτηση μίας κόρης είχε προχωρήσει και έδειχνε πιο ερωτευμένος από ποτέ στο πλευρό της καλλονής Asia Argento!

Η δυναμική Ιταλίδα που έδωσε… μεσογειακή γεύση στη ζωή του

Εκείνος 60, εκείνη 41… Μελαχρινή με τατουάζ η Asia Argento ήλθε και έδεσε με τον Άντονι Μπουρντέν… Η δυναμική ηθοποιός από την Ιταλία, κόρη του Ντάριο Αρτζέντο του ιταλού σκηνοθέτη – μάστορα του μακάβριου, κατάφερε να κλέψει την καρδιά του σεφ και από τις αρχές του 2017 οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε γνωστή την σχέση τους… μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Ο σεφ δημοσίευσε φωτογραφία ποζάροντας με την αγαπημένη του, επισημοποιώντας τις φήμες – που κυκλοφορούσαν από τον Φεβρουάριο του 2017 – ότι είναι ζευγάρι.

Πατέρας μιας κόρης, ο Αντονι Μπουρντέν προσπάθησε να προστατεύσει τη νέα του σχέση από τα φωτογραφικά φλας που καραδοκούσαν για να τον απαθανατίσουν. Μέχρι που ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση.

Καθισμένοι στο γρασίδι και αγκαλιασμένοι, απαθανάτισαν τη ρομαντική στιγμή και ο λογαριασμός του Αντονι Μπουρντέν κατακλύστηκε από σχόλια και ευχές των φίλων του για τη νέα του σχέση.

View this post on Instagram

Another Green World photo by @Blue.lou

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Η τελευταία μελαγχολική φωτογραφία

Ήταν πριν από 9 μέρες όταν εκείνη “ανέβασε” την τελευταία του φωτογραφία στο Instagram. Η Asia Argento σκηνοθετούσε την εκπομπή του στο CNN και κατάφερε να τον απαθανατίσει ενώ εκείνος μελετούσε τις σημειώσεις του στο πλοίο. Ο Άντονι Μπουρντέν φαίνεται πιο θλιμμένος από… ποτέ! Εννέα μέρες μετά βρέθηκε νεκρός!

Asia Argento: “Με βίασε ο Γουάινστιν”

Η Ιταλίδα ηθοποιός, Asia Argento, είναι και μία από τις γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική επίθεση!

Η 41χρονη ηθοποιός είχε δηλώσει στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ των Καννών ότι μεταξύ των παρευρισκόμενων υπήρχαν και άλλοι που έχουν επιτεθεί σεξουαλικά εναντίον γυναικών.

Η ηθοποιός, είναι μία από τις γυναίκες τις οποίες επικαλέστηκε ο Ronan Farrow στο δημοσίευμά του στο περιοδικό «New Yorker» τον Οκτώβριο! Εκείνη κατήγγειλε ότι ο  Γουάινστιν τη βίασε στη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών το 1997, όταν ήταν 21 ετών.

«Το 1997 έπεσα θύμα βιασμού από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν. Ήμουν 21 ετών. Το Φεστιβάλ αυτό ήταν το πεδίο που κυνηγούσε», δήλωσε η Ιταλίδα ηθοποιός, ντυμένη στα μαύρα, στη διάρκεια ομιλίας της πριν την απονομή των βραβείων.

«Θα ήθελα να προβλέψω κάτι: ο Χάρβεϊ Γουάινστιν δεν θα είναι ξανά ποτέ καλοδεχούμενος εδώ», πρόσθεσε.

«Μια ολόκληρη κοινότητα του γύρισε την πλάτη, ακόμη και εκείνοι που ποτέ δεν επέκριναν τις πράξεις του», συνέχισε η Argento.

Επιπλέον, κατήγγειλε: «Και μεταξύ σας, στο κοινό, υπάρχουν αυτοί τους οποίους θα πρέπει να δείξουμε με το δάκτυλο εξαιτίας της συμπεριφορά σας απέναντι στις γυναίκες, μια συμπεριφορά ανάξια αυτής της βιομηχανίας, οποιασδήποτε βιομηχανίας».

«Γνωρίζετε ποιοι είστε, αλλά το πιο σημαντικό, γνωρίζουμε εμείς ποιοι είστε», κατέληξε η Argento εν μέσω χειροκροτημάτων. «Δεν θα σας επιτρέψουμε να ζείτε ατιμώρητοι», υπογράμμισε προτού υψώσει τη γροθιά της σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε τα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=hTFNl_z0MIs

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις