Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άντριου Τέιτ: «Δεν θα με λυγίσουν» λέει μέσα από την φυλακή ο μισογύνης Tik Toker που συνελήφθη για sex trafficking

Άντριου Τέιτ: «Δεν θα με λυγίσουν» λέει μέσα από την φυλακή ο μισογύνης Tik Toker που συνελήφθη για sex trafficking

Τον γύρω των social media κάνει το μήνυμα του influencer Άντριου Τέιτ μέσα από τη φυλακή, ο οποίος δηλώνει ότι προσπαθούν να τον «λυγίσουν» και ότι οι μόνοι του φίλοι στο κελί είναι κατσαρίδες, ψείρες και οι κοριοί. Πρόκειται για τον μισογύνη Tik Toker και πρώην kickboxer που συνελήφθη στην Ρουμανία για sex traffickingβιασμό και οργανωμένο έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άντριου Τέιτ συνελήφθη λίγες ημέρες πριν το τέλος του 2022 στην Ρουμανία, κατηγορούμενος για sex trafficking, βιασμό και σύσταση οργανωμένης εγκληματικής ομάδας. Και οι Αρχές φαίνεται ότι κατάφεραν να τον εντοπίσουν μετά την κόντρα του με τη νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ στα social media.

Μέχρι στιγμής, ο «τοξικός» influencer παραμένει προφυλακισμένος αφού απορρίφθηκε η έφεση για την αποφυλάκισή του. Η νομική ομάδα του Άντριου Τέιτ παλεύει για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησής του, καθώς η έρευνα συνεχίζεται, ενώ είναι πλέον γνωστό ότι ο μισογύνης TikToker μπορεί πλέον να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους «θαυμαστές» του από τη φυλακή! 

«Επιτέλους με αφήνουν να λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» έγραψε στο Twitter ο Άντριου Τέιτ, επιβεβαιώνοντας την είδηση ότι μπορεί να στέλνει μηνύματα μέσα από την φυλακή. 

«Δεν μπορούν να με λυγίσουν»

Ο TikToker ποστηρίζει ότι η φυλάκισή του είναι άδικη και ότι οι αρχές της Ρουμανίας προσπαθούν να τον «λυγίσουν». 

«Προσπαθούν να με ‘’σπάσουν’’. Με πέταξαν μέσα σε ένα κελί χωρίς φως. Οι κατσαρίδες, οι ψείρες και οι κοριοί είναι οι μόνοι μου φίλοι τη νύχτα. Όταν οι φρουροί με μεταφέρουν από και προς την αίθουσα του δικαστηρίου, παραμένω απόλυτα ήρεμος. Ο απόλυτος σεβασμός μου προς όλους γύρω μου είναι η πράξη της απόλυτης εξέγερσής μου» γράφει ο Άντριου Τέιτ, σε ανάρτησή του στα social media.

«Δεν μπορούν να με λυγίσουν. Οι φρουροί μου γνωρίζουν ότι είμαι αθώος. Ξέρουν ότι είναι άδικο. Βλέπουν ότι δεν θα λυγίσω ποτέ και σέβονται την αποφασιστικότητά μου. Σας παρακαλώ να είστε μαζί μου ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο δρόμος του Wudan», αναφέρει σε άλλη ανάρτηση. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις