Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Θα… κάνουν Χριστούγεννα στα δικαστήρια! – Video

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Θα… κάνουν Χριστούγεννα στα δικαστήρια! – Video

Στις δικαστικές αίθουσες έδωσε ραντεβού για τις ημέρες των Χριστουγέννων το άλλοτε λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ.

Η κόντρα Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ κορυφώνεται, λοιπόν, και την Τρίτη (6.11.2018) έγινε γνωστό ότι οι δύο πλευρές έχουν κληθεί σε δικαστήριο του Λος Άντζελες την 4η Δεκεμβρίου 2018 και θα περάσουν τις γιορτές παρέα με εισαγγελείς και δικηγόρους.

Την ημέρα εκείνη Πιτ – Τζολί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ενώπιον της αμερικανικής Δικαιοσύνης για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους αλλά και για την τεράστια περιουσία που έχουν αποκτήσει ως παντρεμένο ζευγάρι.

Στα τέλη του φετινού καλοκαιριού γράφτηκε ότι έφτασαν σε προσωρινή συμφωνία επιμέλειας των παιδιών.

Οι διάσημοι γονείς διεκδικούν τους: Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12 και 10 ετών, και τα δίδυμα Knox και Vivienne.

Ωστόσο, οι συνομιλίες των δύο αστέρων φαίνεται ότι έχουν πέσει σε αδιέξοδο και το ζευγάρι θα ζητήσει από έναν δικαστή να αποφανθεί, τόσο για τα παιδιά όσο και την περιουσία.

Η Τζολί αναζητά αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο Pitt θέλει να την έχουν από κοινού.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από δύο χρόνια έγγαμου.

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr And Mrs Smith το 2005.

Reuters
Reuters

Τον Ιούλιο του 2017, η Αντζελίνα μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο σε συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair.

Εκεί αποκάλυψε ότι “τα πράγματα πήγαν άσχημα” μεταξύ των δύο, προσθέτοντας ότι “ήταν το χειρότερο διάστημα αφού όλα ήταν στον αέρα”.

Για τον καιρό που έμεινε μόνη με τα παιδιά της, η Τζολί λέει ότι προσπαθεί να είναι “πολύ καλή, κάνει το νοικοκυριό, φροντίζει τα σκυλιά, καθαρίζει πιάτα και διαβάζει βιβλία το βράδυ στο κρεβάτι”.

Η ρήξη Τζολί – Πιτ επήλθε τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν ο Μπραντ μάλωσε άγρια τον Maddox μέσα το ιδιωτικό τους αεροσκάφος που κατευθυνόταν από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες.

Μετά την προσγείωση, η Αντζελίνα φέρεται να είπε: “Μόλις φτάσαμε αμέσως έδιωξα τον Μπραντ με τις κλωτσιές…”.

πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις