Κόσμος

Η απάντηση Κοτζιά σε Κύπριο δημοσιογράφο για τη δήλωσή του “περί χούντας” [vid, pic]

Κοινές δηλώσεις έκαναν οι Νίκος Κοτζιάς και ο Κύπριος ομόλογος του, Νίκος Χριστοδουλίδης, για το Κυπριακό, τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ, την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, καθώς και σειρά άλλων γεωπολιτικών – γεωστρατηγικών θεμάτων.

Βέβαια, ο κ. Κοτζιάς, όπως αναμενόταν, ρωτήθηκε από την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, Στέλλα Μιχαήλ, για την παρουσία του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τη δίκη κατά του Ελληνικού Δημοσίου από την Μονή Κύκκου, όπου κυριάρχησαν οι υψηλοί τόνοι. O ΥΠΕΞ δήλωσε χαρακτηριστικά πως ούτε επί χούντας δεν διασύρθηκε έτσι η Ελλάδα και πως «η Τουρκία μας φέρθηκε καλύτερα σε αντίστοιχη περίπτωση με διαφιλονικούμενο οικόπεδο στην Άγκυρα», εξαπολύοντας παράλληλα και μύδρους, για επίδειξη ανθελληνικής στάσης στον συνήγορο της μονής, κ. Βελάρη.

Δείτε την απάντησή του στο Newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνομιλίες χωρίς τον Τραμπ θέλει ο Μακρόν για την Ουκρανία: «Η Ρωσία δεν θέλει ειρήνη»
Ζήτησε και πάλι να μην «εκχωρηθεί» ο διάλογος αυτός στις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν από την πλευρά τους επαναλάβει τις συνομιλίες με τη Μόσχα μετά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία, πριν από ένα χρόνο
Ο Εμανουέλ Μακρόν