Κόσμος

Απασφάλισε ο Κάμερον κατά του Τραμπ: Επικίνδυνες οι δηλώσεις του για τους μουσουλμάνους

Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε σήμερα ότι τα σχόλια του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα του αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ περί επιβολής στους μουσουλμάνους απαγόρευσης εισόδου στις ΗΠΑ είναι "πολύ επικίνδυνα", προσθέτοντας στις επικρίσεις που έχει ήδη διατυπώσει σε βάρος του υποψηφίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είναι πολύ επικίνδυνο να το λες … όπως και διχαστικό και λάθος”, δήλωσε ο Κάμερον μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ITV “Peston on Sunday”. Εντούτοις πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Τραμπ αν έρθει στη Βρετανία πριν από τις αμερικανικές εκλογές.

Τον Δεκέμβριο ο Κάμερον είχε αποκαλέσει “διχαστική, ανόητη και εσφαλμένη” την πρόταση του Τραμπ να απαγορευθεί προσωρινά στους μουσουλμάνους να εισέρχονται στις ΗΠΑ.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στην Τενερίφη θα δέσει τελικά το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό - Επαναπατρίζονται όλοι οι ξένοι επιβάτες
Οι ξένοι επιβάτες δεν θα υποχρεωθούν να μπουν σε καραντίνα στην Ισπανία, καθώς η απόφαση αυτή εναπόκειται στις χώρες καταγωγής τους, πρόσθεσε η Ισπανίδα υπουργός Υγείας Μόνικα Γκαρθία Γκόμεθ
Το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius