Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Απειλούσε να πέσει με την κόρη της στο κενό όταν ανακάλυψε την απιστία [vid]

Απειλούσε να πέσει με την κόρη της στο κενό όταν ανακάλυψε την απιστία [vid]

Σοκάρουν τα πλάνα μιας γυναίκας που απειλούσε να πέσει στο κενό με τη μικρή της κόρη. Είχε ανακαλύψει ότι την απατούσε ο σύζυγός της.

Στο σοκαριστικό βίντεο το μικρό κορίτσι έκλαιγε και φώναζε στη μητέρα του πως δεν ήθελε να πέσει. Στέκονταν στο περβάζι και είχαν σκαρφαλώσει σε μονάδα κλιματισμού της πολυκατοικίας όπου έμεναν.

Ο σύζυγός της φαίνεται στο βίντεο να βρίσκεται στον δρόμο με αστυνομικούς και πυροσβέστες που προσπαθούσαν να σώσουν την οικογένειά του. Η γυναίκα του ακούγεται να εκφράζει τα παράπονά της για το γεγονός πως έπιασε τον άντρα της να την απατά. Αναρωτήθηκε γιατί δεν βρισκόταν στο σπίτι και τον κατηγόρησε πως ζει με τη νέα σύντροφό του σε βάρος της οικογένειάς του.

Φώναζε για τα “καμώματά” του

“Τι έχεις που θα μπορούσα να θέλω; Θέλεις χρήματα, δεν έχεις χρήματα. Θέλεις αυτοκίνητο, δεν έχεις αυτοκίνητο. Θέλεις σπίτι, δεν έχεις σπίτι. Δεν μπορείς να μου δώσεις τίποτα. Το μόνο που ήθελα από εσένα ήταν να μου δώσεις ένα παιδί και μια ευτυχισμένη οικογένεια”, φώναζε η γυναίκα.

Το σοκαριστικό περιστατικό είχε αίσιο τέλος, με έναν αστυνομικό να πηδά από κοντινό παράθυρο και να οδηγεί μέσα τη γυναίκα και την κόρη της.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις