Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Απέκτησε το δικό του «Αστέρι του Hollywood» ο σπουδαίος Lenny Kravitz

Απέκτησε το δικό του «Αστέρι του Hollywood» ο σπουδαίος Lenny Kravitz
REUTERS

Αστέρι με το όνομά του απέκτησε ο τραγουδιστής Lenny Kravitz, στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood.

Ο Lenny Kravitz τιμήθηκε με το αστέρι Νο. 2.774, που τοποθετήθηκε  στην οδό 1750 Vine Street στο Hollywood, μπροστά από τον ιστορικό πύργο της Capitol Records.

Η αγαπημένη του κόρη Zoe Kravitz ήταν στο πλευρό του συνθέτη και ηθοποιού γεμάτη υπερηφάνια καθώς και ο Denzel Washington που θέλησε να βρεθεί στη μεγάλη αυτή στιγμή για τον φίλο του. 

Ο Λένι Κράβιτζ δήλωσε: «Είναι απίστευτη τιμή να βρίσκομαι σε αυτή την οδό. Το να βρίσκομαι με όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους που έχουν κάνει απίστευτα πράγματα στη ζωή τους είναι τιμή.

Ποτέ δεν το σκέφτηκα. Όπως είπα, όταν ήμουν παιδί, περπατούσα πάνω-κάτω σε αυτούς τους δρόμους, αλλά πάντα σκεφτόμουν πού θα κοιμηθώ εκείνη τη νύχτα. Το να το έχω τώρα αυτό το αστέρι το νιώθω τόσο σουρεαλιστικό και είμαι πραγματικά ευγνώμων».

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρών η Marla Gibbs και οι Channing Tatum και Verdine White.

«Σημαίνει τα πάντα» είπε ο ίδιος για το γεγονός ότι ήταν περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα στην τελετή. «Το αστέρι είναι ένα όμορφο πράγμα, αλλά αν δεν είχα τους ανθρώπους με τους οποίους θα το μοιραζόμουν, δεν θα ήταν το ίδιο. Το να έχω τόσους πολλούς εδώ που με γνωρίζουν σε όλη μου τη ζωή και που περπάτησαν μαζί μου αυτό το ταξίδι είναι το πραγματικό δώρο».

Ο τέσσερις φορές βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής ετοιμάζει το 12ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο «Electric Blue Light» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου προτού ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία σε 13 χώρες το φετινό καλοκαίρι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις