Κόσμος

Απίστευτες εικόνες! Κατέρρευσε αυτοκινητόδρομος εξαιτίας πυρκαγιάς [pics, vids]

Συγκλονιστικές οι εικόνες από την Ατλάντα, όπου κατέρρευσε τμήμα του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 85 (Interstate 85) εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε κάτω από γέφυρα. Σαν από θαύμα, δεν υπήρχαν αναφορές για τραυματισμούς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της περιοχής να αποφεύγουν το σημείο, ενώ όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας αποκλείστηκαν. Κάτοικοι είπαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο μαύρος καπνός από τη φωτιά ήταν τόσο πυκνός ώστε νόμιζαν ότι ερχόταν καταιγίδα ή ότι ο ήλιος είχε δύσει νωρίς.

Οι φλόγες έφτασαν σε μεγάλο ύψος κάτω από τη γέφυρα, πριν καταρρεύσει το τμήμα της ενώ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά δεν έχουν διευκρινιστεί. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως ξεκίνησε από μεγάλη σωρό πλαστικών σωληνώσεων PVC. Η φωτιά δημιούργησε κυκλοφοριακό χάος στις γύρω περιοχές.

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WSB μετέδωσε ότι τα συνεργεία της πυροσβεστικής από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ατλάντα έσπευσαν στην περιοχή και έριξαν αφρό που συνήθως χρησιμοποιείται σε αεροπορικά δυστυχήματα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Απόλυτο χάος» στην Ισπανία: Εννέα νεκροί μετανάστες στην προσπάθεια να φτάσουν στη Θέουτα – Η κυβέρνηση Σάντσεθ στέλνει στρατό
«Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχύσουν την Πολιτοφυλακή στην άσκηση των καθηκόντων της και σε ό,τι κριθεί αναγκαίο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας της Θέουτα» αναφέρει το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών
Ισπανία
70
Ισπανία: Χιλιάδες μετανάστες «πλημμύρισαν» τη Θέουτα – Συγκλονίζουν τα βίντεο που φτάνουν στην ακτή κολυμπώντας από το Μαρόκο
Οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ η κυβέρνηση ενισχύει τα μέτρα στα σύνορα και στέλνει τον υπουργό Εσωτερικών στην περιοχή
Μετανάστες στη Θεούτα της Ισπανίας
23