Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτη απάτη! Της άρπαξαν 3,25 εκατομμύρια ευρώ προσποιούμενοι τους αστυνομικούς!

Απίστευτη απάτη! Της άρπαξαν 3,25 εκατομμύρια ευρώ προσποιούμενοι τους αστυνομικούς!
photo epa

Απίστευτο θράσος είχαν ληστές στην Ελβετία οι οποίοι αφού έκαναν τους αστυνομικούς κατάφεραν να αποσπάσουν από γυναίκα το ποσό των 3,25 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι ληστές κατάφεραν να κάνουν την γυναίκα, κάτοικο της Ζυρίχης, να πιστεύει πως πρόκειται για αστυνομικούς και την έκαναν να πιστέψει πως κακοποιοί ήθελαν να κλέψουν τις οικονομίες της με την συνέργεια υπαλλήλων της τράπεζας στην οποία τις διατηρούσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ζυρίχης, στη βόρεια Ελβετία, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων ATS, η επιχείρηση αυτή των ληστών για να αποσπάσουν τα χρήματα από τη γυναίκα διήρκεσε αρκετούς μήνες.

Η πρώτη επαφή που είχαν μαζί της ήταν τον Νοέμβριο σύμφωνα με το ΑΜΝΑ όταν μια γυναίκα που παρουσιάστηκε ως αστυνομικός είπε στο θύμα ότι η αστυνομία ερευνά για ένα δίκτυο ληστών που έχει βάλει στο στόχαστρο την τράπεζα, στην οποία διατηρεί τα χρήματά της, με τη συνέργεια υπαλλήλων του πιστωτικού αυτού ιδρύματος, και ότι ο τραπεζικός της λογαριασμός κινδυνεύει.

Επί μήνες η γυναίκα αυτή δεχόταν καθημερινό κλήση από τους ληστές, οι οποίοι της ζήτησαν να κρατήσει απόρρητη αυτή την πληροφορία για να μην θέσει σε κίνδυνο της έρευνα και της ζήτησαν να προστατεύσει τις οικονομίες της, κάνοντας τακτικά ηλεκτρονικές αγορές!

Η γυναίκα έπεσε στην παγίδα με την αστυνομία που άρχισε να ερευνά το απίστευτο αυτό περιστατικό, να ανακοινώνει πως οι σπείρα κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να της αποσπάσει το ποσό των 3,25 εκατομμυρίων ευρώ!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις