Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Απίστευτη κτηνωδία στην Βρετανία: Πάτησε γάτα με το αυτοκίνητο και γέλαγε μπροστά στους ιδιοκτήτες

Απίστευτη κτηνωδία στην Βρετανία: Πάτησε γάτα με το αυτοκίνητο και γέλαγε μπροστά στους ιδιοκτήτες

Τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν οδηγό στην Βρετανία να πατάει με το αυτοκίνητο του μια γατούλα μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών της και στη συνέχεια γελά. Το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο Δυτικό Yorkshire. 

Πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες της γατούλας βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Halifax, στο Δυτικό Yorkshire, όταν την Τρίτη, 7 Ιουνίου ένας οδηγός χτύπησε τον μόλις ενός έτους Ice. 

Στις εικόνες διακρίνεται το ζευγάρι  – Alicia Robinson και Robin Newsome – σε κατάσταση σοκ, καθώς αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί με τον μικρό γάτο τους, Ice. Όμως ο οδηγός, όπως είπαν οι ιδιοκτήτες, άρχισε να γελά πιστεύοντας ότι έγινε κάτι αστείο. «Βγήκε από το αυτοκίνητο και το θεώρησε αστείο. Απλώς κατέστρεψε την οικογένειά μας», είπε ο Robin την ώρα που η Alicia παραδέχεται πως μετά το φρικιαστικό γεγονός δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

Ο λευκός γατούλης διακομίστηκε στον κτηνίατρο, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Οι ιδιοκτήτες του άτυχου Ice ζητούν αποζημίωση από τον οδηγό του αυτοκινήτου και σκοπεύουν να τον καταγγείλουν στην αστυνομία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις