Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Απίστευτο! Έδιωξαν κακήν – κακώς την Σάρα Σάντερς από εστιατόριο!

Σάρα Σάντερς

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς. Το… άκυρο στο εστιατόριο και η εξυπηρέτηση των 120 δευτερολέπτων!

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, αποκάλυψε ότι την έδιωξαν από ένα εστιατόριο όπου ήθελε να δειπνήσει, το βράδυ της Παρασκευής, με το αιτιολογικό ότι εργάζεται για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στο εστιατόριο The Red Hen, στο Λέξινγκτον της Βιρτζίνια, Πολιτείας που γειτονεύει με την Ουάσινγκτον.

Τι κατήγγειλε η Σάρα Σάντερς

“Χθες το βράδυ η ιδιοκτήτρια του Red Hen στο Λέξινγκτον μου ζήτησε να φύγω επειδή εργάζομαι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Έφυγα ευγενικά” ανέφερε μέσω του Twitter η Σάντερς. Η απαίτηση της ιδιοκτήτριας “λέει περισσότερα για εκείνην, παρά για μένα”, πρόσθεσε.

Ένας άνδρας που υποστηρίζει ότι είναι εργαζόμενος στο συγκεκριμένο εστιατόριο έγραψε στο Facebook ότι ανέλαβε να σερβίρει την Σάντερς “συνολικά για δύο λεπτά”.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από εκπροσώπους του εστιατορίου. Η πρόσβαση στον ιστότοπό του ήταν από δύσκολη έως αδύνατη σήμερα. Πολλοί άνθρωποι επέκριναν την ιδιοκτήτρια για την ενέργειά της στον ιστότοπο Yelp.

Σάρα Σάντερς

Στις αρχές της εβδομάδας η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Κίρστεν Νίλσεν βρέθηκε αντιμέτωπη με ακτιβιστές όταν πήγε να δειπνήσει σε ένα μεξικανικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον. Οι διαδηλωτές της φώναζαν “Ντροπή!”, αναφερόμενοι στη μεταναστευτική πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης και η υπουργός προτίμησε να αποχωρήσει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις