Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Απίστευτο σκηνικό στην Βρετανία: Μπούκαρε σε σούπερ μάρκετ και έσπασε 500 μπουκάλια (vid)

Απίστευτο σκηνικό στην Βρετανία: Μπούκαρε σε σούπερ μάρκετ και έσπασε 500 μπουκάλια (vid)
Φωτογραφία video grab

Δεν άφησε τίποτα όρθιο μία γυναίκα σε σούπερ μάρκετ στην Βρετανία, καθώς μπήκε σαν «κυρία» στο κατάστημα και στο πέρασμα της άρχισε να σπάει μπουκάλια αλκοολούχων ποτών. Εικόνες από το περιστατικό κάνουν τον γύρο των social media, ενώ η ζημιά που προκάλεσε κοστολογείται στις 130.000 δολάρια. 

Το  περίεργο αυτό περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Στίβενατζ της Αγγλίας. Φορώντας μια μπλούζα με κουκούλα, ένα φαρδύ παντελόνι και ένα σακίδιο, η γυναίκα μπήκε στο σούπερ μάρκετ και αφού κατευθύνθηκε στον διάδρομο με τα αλκοολούχα άρχισε να σπάει όποιο μπουκάλι έβρισκε μπροστά της. 

Η εικόνα που δημιουργήθηκε στον διάδρομο του σούπερ μάρκετ, όπως θα δείτε και στο βίντεο, θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, καθώς δημιούργησε σωρούς από σπασμένα μπουκάλια. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, εκτιμάται ότι η γυναίκα έσπασε περίπου 500 φιάλες και η ζημιά αγγίζει τις 130.000 δολάρια. 

Τις τελευταίες ώρες διάφορα βίντεο που τράβηξαν πελάτες του σούπερ μάρκετ κάνουν τον γύρο των social media και δείχνουν την Βρετανίδα εν δράσει. Κάποια στιγμή μάλιστα η γυναίκα – όπως φαίνεται και στο βίντεο –  γλιστράει και πέφτει στα σπασμένα γυαλιά, κόβοντας το χέρι της. Ωστόσο, αυτό δεν την πτόησε και ακάθεκτη συνέχισε να τα κάνει γυαλιά-καρφιά με το άλλο χέρι.

Δείτε το βίντεο:

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις