Κόσμος

Απίστευτο! Θα δημοσιεύσουν οδηγίες για την παρασκευή του πιο θανατηφόρου ιού!

Πριν μερικούς μήνες ένας Ολλανδός επιστήμονας κατάφερε να φτιάξει στο εργαστήριο μια άκρως επικίνδυνη μετάλλαξη του γνωστού ιού Η5Ν1

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο νέος ουσιαστικά ιός μεταδίδεται πολύ εύκολα και σκοτώνει σε μεγάλο ποσοστό τα θύματά του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Ο ίδιος ο επιστήμονας, ο Ρον Φουσιέ του πανεπιστημίου Εράσμους στο Ρόντερνταμ, χαρακτήρισε την πράξη του “ανόητη” ωστόσο μετά τη δημοσίευση που έκανε σε συνέδριο βρέθηκαν κάποιοι ακόμη πιο ανόητοι που είπαν ότι θα δημοσιεύσουν σε επιστημονική επιθεώρηση τις λεπτομέρειες για την παρασκευή του θανατηφόρου ιού.
Η είδηση έχει σκορπίσει πανικό στις υπηρεσίες υγείας των κρατών και ειδικά των ΗΠΑ που φοβούνται ακόμη και χρήση του ιού από τρομοκρατικές οργανώσεις.
Οι ΗΠΑ έχουν καλέσει τόσο την επιθεώρηση Science όσο και τον ίδιο τον επιστήμονα να μην προβούν σε δημοσίευση, ωστόσο ο Φουσιέ θεωρεί ότι η ανθρωπότητα και η επιστημονική κοινότητα πρέπει να γνωρίζουν!
Όλα αυτά την ώρα που παραδέχεται ότι ο ιός είναι ικανός να σκοτώσει τουλάχιστον τους μισούς από τους ανθρώπους που θα μολυνθούν!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Τι αλλάζει στην προεδρία Τραμπ αν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τη Βουλή ή τη Γερουσία – Οι έρευνες που σχεδιάζουν
Εφόσον αποκτήσουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο, οι Δημοκρατικοί θα έχουν στη διάθεσή τους ισχυρότερα κοινοβουλευτικά εργαλεία για να ελέγξουν τις κυβερνητικές αποφάσεις
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: Παλέψαμε 250 χρόνια να κάνουμε τη χώρα μεγάλη, δεν θα την καταστρέψουν οι Δημοκρατικοί υποψήφιοι
Χαρακτήρισε τους υποψηφίους των Δημοκρατικών εξαιρετικά επικίνδυνους, υποστηρίζοντας ότι τάσσονται υπέρ των τζιχαντιστών, των Αδελφών Μουσουλμάνων και άλλων ομάδων
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Νετανιάχου ζητάει κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας στο Ισραήλ χωρίς τα αραβικά κόμματα
«Επιδιώκουμε να συγκροτήσουμε ένα διευρυμένο κυβερνητικό σχήμα με τους εταίρους μας και με οποιοδήποτε κόμμα επιθυμεί να συμπορευτεί μαζί μας και δεν υποστηρίζει την τρομοκρατία»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Γαλλία: Στο εδώλιο οι γονείς της 4χρονης που βρέθηκε νεκρή και ακρωτηριασμένη σε χαντάκι – Το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα πριν από 39 χρόνια
Ένα τυχαίο εύρημα DNA, 31 χρόνια αργότερα, οδήγησε στην ταυτοποίησή της και στη σύλληψη των γονιών της, που κινδυνεύουν με ισόβια
A France Police officer controls cars at a check point ahead of the G7 summit in Evian-les-Bains, France, Monday, June 15, 2026.