Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Απογοητευμένη η Σαρλίζ Θερόν για το νέο Mad Max

Απογοητευμένη η Σαρλίζ Θερόν για το νέο Mad Max

Απογοητευμένη δηλώνει η Σαρλίζ Θερόν που δεν θα υποδυθεί ξανά την Furiosa στην νέα ταινία Mad Max (και εδώ που τα λέμε η απογοήτευση είναι και δική μας). 

Σχολιάζοντας στο «The Hollywood Reporter» την απόφαση του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ να χρησιμοποιήσει στο prequel της ταινίας άλλη ηθοποιό για τον κεντρικό χαρακτήρα, ακούγεται μεταξύ άλλων και το όνομα της Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy) η Θερόν είπε: «Είναι δύσκολο να το χωνέψω. Ακούστε, σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ, αν όχι ακόμα περισσότερο μετά τη συνεργασία μας στους “Mad Max: Fury Road”. Είναι ένας δάσκαλος και του εύχομαι τα καλύτερα. Σίγουρα είναι λίγο θλιβερό. Μου αρέσει πολύ αυτός ο χαρακτήρας (Furiosa), και είμαι τόσο ευγνώμων που συμμετείχα στη δημιουργία του».

Ο λόγος της μη επιλογής της Θερόν

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό πως ο Τζορτζ Μίλερ σκοπεύει να γυρίσει ένα prequel του Mad Max που θα εστιάσει στον χαρακτήρα της Furiosa, τον οποίο ενσάρκωσε η Σαρλίζ Θερόν. Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος αποκάλυψε στους New York Times πως μια νεότερη ηθοποιός θα ερμηνεύσει τελικά τον ρόλο στη νέα ταινία, καθώς θεωρεί ότι τα υπάρχοντα ειδικά εφέ δεν επαρκούν.

«Προφανώς θα ήθελα πολύ να δω τη συνέχεια της ιστορίας και αν ο Μίλερ νιώθει ότι πρέπει να το κάνει μ’ αυτόν τον τρόπο, τότε εμπιστεύομαι την κρίση του», είπε η ηθοποιός.

Ο Μίλερ είχε δηλώσει στους Times ότι αρχικά σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, ώστε να μπορέσει να αποδώσει το ρόλο στα χρόνια της νεότητας η Θερόν, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάτι τέτοιο θα άφηνε κενά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

   

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις