Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκαλύψεις της πρώην “ερωμένης” του Μπόρις Τζόνσον – Video

Αποκαλύψεις της πρώην “ερωμένης” του Μπόρις Τζόνσον – Video
Πηγή εικόνας YouTube

“Στριμωγμένος” είναι ο Μπόρις Τζόνσον, μετά τις συνεντεύξεις της Τζένιφερ Αρκούρι, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις “βόμβες” για τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, Τζένιφερ Αρκούρι, δήλωσε στο ITV News ότι είχε μια “πολύ ιδιαίτερη σχέση” με τον Μπόρις Τζόνσον, την περίοδο που εκείνος ήταν δήμαρχος του Λονδίνου. Ωστόσο, αρνήθηκε να διευκρινίσει αν επρόκειτο για ερωτική σχέση.
“Δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, αλλά όπως μπορείτε να καταλάβετε ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση”, είπε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε η ίδια, πριν από μια εβδομάδα είχε καλέσει στο κινητό του τον Τζόνσον και εκείνος είχε απαντήσει, αλλά στη συνέχεια το τηλέφωνο πήρε ένας άνδρας, ο οποίος μιλούσε με κινέζικη προφορά.

Σήμερα, στην εκπομπή “Good Morning Britain”, η Αρκούρι υποστήριξε πως ο Τζόνσον της είχε πει πως έχει πέντε παιδιά και όχι τέσσερα. Μέχρι τώρα, ήταν γνωστό πως ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είχε δύο κόρες και δύο γιους. “Μου είπε ότι είχε τέσσερα (παιδιά) και… ένα”, είπε χαρακτηριστικά.

Χρηματοδότηση χιλιάδων λιρών

Η εφημερίδα “Sunday Times” έγραψε τον Σεπτέμβριο ότι όταν ο Τζόνσον ήταν δήμαρχος, δεν είχε δημοσιοποιήσει τη στενή του σχέση με την Αρκούρι, η οποία είχε λάβει χρηματοδότηση χιλιάδων λιρών από δημόσια κονδύλια και είχε προσκληθεί σε επίσημες εμπορικές αποστολές στο εξωτερικό.
Ο πρωθυπουργός είχε απαντήσει ότι όλα έγιναν με απολύτως ορθό τρόπο και ότι δεν υπήρχε κάποιον συμφέρον. Μια κυβερνητική έκθεση ελέγχου τον περασμένο μήνα έκρινε ότι η απόφαση να χορηγηθούν 100.000 στερλίνες σε μια εταιρεία της Αρκούρι ήταν ορθή.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις