Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκάλυψη: Σχεδόν βρίστηκαν στο τηλέφωνο Τραμπ και Μακρόν!

Τραμπ Μακρόν

Την περασμένη Πέμπτη μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να κηρύξει τον πόλεμο στην ΕΕ επιβάλλοντας δασμούς στον χάλυβα και το αλουμίνιο ακολούθησε ένα τηλεφώνημα ανάμεσα στον Εμανουέλ Μακρόν και τον Ντόναλντ Τραμπ. Και όπως αποκαλύπτει το CNN ήταν ένα τηλεφώνημα σκέτη τραγωδία!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο Μακρόν είπε στον Αμερικανό ομόλογό του ότι η απόφασή του είναι «παράνομη», «λαθεμένη» και ότι η Ε.Ε. θα ανταποδώσει «με τρόπο σθεναρό και αναλογικό». Αυτά είχε ανακοινώσει το Μέγαρο των Ηλυσίων. Ο Γάλλος πρόεδρος προέτρεψε τον Αμερικανό πρόεδρο να κάνει και κάτι ακόμα. Να δεχτεί να συμμετάσχει η κυβέρνησή του σε διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε., την Κίνα και την Ιαπωνία για να ενισχυθούν οι κανόνες και η λειτουργία του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

Ποτέ δεν μάθαμε τι απάντησε ο Τραμπ στον Μακρόν. Μέχρι σήμερα. Το CNN έμαθε από άνθρωπο που ίσως να ήταν και μπροστά στο τηλεφώνημα ότι ήταν τραγικό! «Ήταν κακό! Ήταν τρομακτικό!», είπε ανώνυμη πηγή στο CNN. «Ο Μακρόν πίστευε ότι θα μπορούσε να πει ό,τι σκέφτεται λόγω της καλής σχέσης που έχει με τον Τραμπ, αλλά ο Τραμπ δεν ανέχεται την κριτική», είπε επίσης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις